Autodenunţ şi ameninţări! Dragomir: "I-am dat Rapidului 200.000 € fără să aibă dreptul, de ce să ne judecăm? Dispar dacă fac asta"

Autodenunţ şi ameninţări! Dragomir: "I-am dat Rapidului 200.000 € fără să aibă dreptul, de ce să ne judecăm? Dispar dacă fac asta"
Rapid a fost retrogradată în liga secundă în urma deciziei TAS, care a considerat că barajul de rămânere în Liga I organizat de LPF şi FRF a fost unul nestatutar.

În aceste condiţii, Concordia Chiajna, cea mai bine clasată echipă licenţiată dintre cele retrogradate la finele stagiunii precedente, va lua locul giuleştenilor, care se pregătesc să depună contestaţii şi să dea în judecată responsabilii fotbalului românesc pentru confuzia creată.

De altfel, Dragomir i-a şi ameninţat voalat pe rapidişti, cărora le-a transmis că pot ajunge chiar în liga a cincea dacă se vor judeca cu FRF şi LPF.

"Aici a început prăpastia. Federaţia şi Liga nu au altceva de făcut decât să pună în practică hotărârile TAS. Nici nu poate să dea în judecată Rapid. Dacă ne dau în judecată, dispar, se duc în Liga a cincea. Iaşiul să se judece cu Chiajna, ce mai vrea de la noi, că am auzit că ne dă în judecată. Păi ce mai vrea, că a retrogradat sportiv. De ce să ne dea în judecată Rapid, că i-am dat 200.000 de euro fără să aibă dreptul? Nu ştiu cum mai recuperez banii ăştia. Noi am ajutat Rapid, printr-un baraj, ce vină are Federaţia şi Liga? A fost vot democratic, nu se ştie cum a votat fiecare, aşa a ieşit. Era o situaie de compromis, trebuia să completăm locul 18. Liga e ferită, avem înscris ce am propus noi", a spus Dragomir la DigiSport.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Kazuo Ishiguro - URIAŞUL ÎNGROPAT

astăzi, 10:22
14

"Căci să te temi de moarte, cetățeni, nu este nimic altceva decât să-ți închipui că ești înțelept fără să fii; înseamnă să crezi că știi ceea ce nu știi. ...

Avertismentul ANPC: Nu cumpăraţi peşte şi produse din peşte din locuri neautorizate! Nu achiziţionaţi produse cu suprafaţa mâzguită, lipicioasă, deshidratată!

astăzi, 10:09
48

Directorul general în ANPC Paul Anghel recomandă celor care cumpără peşte cu ocazia Sarbatorii Bunei Vestiri si a Floriilor, conform tradiţiei, să nu cumpere din locuri neautorizate, enume...

În comă, după ce a încercat să își pună capăt zilelor cu erbicid!

astăzi, 09:16
543

Nu a suportat gândul că ar putea să trăiască fără soție și copii! Bărbatul în vârstă de 37 de ani, din Drăgușeni, a încercat să își pună capăt zilelo...