Autodenunţ şi ameninţări! Dragomir: "I-am dat Rapidului 200.000 € fără să aibă dreptul, de ce să ne judecăm? Dispar dacă fac asta"

Autodenunţ şi ameninţări! Dragomir: "I-am dat Rapidului 200.000 € fără să aibă dreptul, de ce să ne judecăm? Dispar dacă fac asta"
Rapid a fost retrogradată în liga secundă în urma deciziei TAS, care a considerat că barajul de rămânere în Liga I organizat de LPF şi FRF a fost unul nestatutar.

În aceste condiţii, Concordia Chiajna, cea mai bine clasată echipă licenţiată dintre cele retrogradate la finele stagiunii precedente, va lua locul giuleştenilor, care se pregătesc să depună contestaţii şi să dea în judecată responsabilii fotbalului românesc pentru confuzia creată.

De altfel, Dragomir i-a şi ameninţat voalat pe rapidişti, cărora le-a transmis că pot ajunge chiar în liga a cincea dacă se vor judeca cu FRF şi LPF.

"Aici a început prăpastia. Federaţia şi Liga nu au altceva de făcut decât să pună în practică hotărârile TAS. Nici nu poate să dea în judecată Rapid. Dacă ne dau în judecată, dispar, se duc în Liga a cincea. Iaşiul să se judece cu Chiajna, ce mai vrea de la noi, că am auzit că ne dă în judecată. Păi ce mai vrea, că a retrogradat sportiv. De ce să ne dea în judecată Rapid, că i-am dat 200.000 de euro fără să aibă dreptul? Nu ştiu cum mai recuperez banii ăştia. Noi am ajutat Rapid, printr-un baraj, ce vină are Federaţia şi Liga? A fost vot democratic, nu se ştie cum a votat fiecare, aşa a ieşit. Era o situaie de compromis, trebuia să completăm locul 18. Liga e ferită, avem înscris ce am propus noi", a spus Dragomir la DigiSport.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Duminica se incalzeste si iese soarele, dar in continuare este foarte frig

astăzi, 21:09
115

Ninsorile s-au oprit, iar in multe locuri din tara a iesit soarele, sambata, insa temperaturile se mentin in continuare foarte scazute, chiar si sub pragul inghetului. Meteorologii anunta ca termometr...

VIDEO - El este românul la care se uită toată Italia: "În România am curățat zăpada în chiloți când era și mai ger!"

astăzi, 19:28
313

Un român care lucrează în Italia la un refugiu alpin din provincia Lecco a făcut un adevărat mini-show ieșind să curețe zăpada la -10 grade Celsius, purtând doar chiloții de pe el. Prestaț...

24 de familii din județul Botoșani au primit sprijin de la Guvern!

astăzi, 19:06
136

Guvernul a aprobat, la începutul lunii martie, acordarea unor ajutoare de urgență în sumă totală de 74.500 lei, pentru sprijinirea a 24 de familii şi persoane singure afectate de ince...