Autodenunţ şi ameninţări! Dragomir: "I-am dat Rapidului 200.000 € fără să aibă dreptul, de ce să ne judecăm? Dispar dacă fac asta"

Autodenunţ şi ameninţări! Dragomir: "I-am dat Rapidului 200.000 € fără să aibă dreptul, de ce să ne judecăm? Dispar dacă fac asta"
Rapid a fost retrogradată în liga secundă în urma deciziei TAS, care a considerat că barajul de rămânere în Liga I organizat de LPF şi FRF a fost unul nestatutar.

În aceste condiţii, Concordia Chiajna, cea mai bine clasată echipă licenţiată dintre cele retrogradate la finele stagiunii precedente, va lua locul giuleştenilor, care se pregătesc să depună contestaţii şi să dea în judecată responsabilii fotbalului românesc pentru confuzia creată.

De altfel, Dragomir i-a şi ameninţat voalat pe rapidişti, cărora le-a transmis că pot ajunge chiar în liga a cincea dacă se vor judeca cu FRF şi LPF.

"Aici a început prăpastia. Federaţia şi Liga nu au altceva de făcut decât să pună în practică hotărârile TAS. Nici nu poate să dea în judecată Rapid. Dacă ne dau în judecată, dispar, se duc în Liga a cincea. Iaşiul să se judece cu Chiajna, ce mai vrea de la noi, că am auzit că ne dă în judecată. Păi ce mai vrea, că a retrogradat sportiv. De ce să ne dea în judecată Rapid, că i-am dat 200.000 de euro fără să aibă dreptul? Nu ştiu cum mai recuperez banii ăştia. Noi am ajutat Rapid, printr-un baraj, ce vină are Federaţia şi Liga? A fost vot democratic, nu se ştie cum a votat fiecare, aşa a ieşit. Era o situaie de compromis, trebuia să completăm locul 18. Liga e ferită, avem înscris ce am propus noi", a spus Dragomir la DigiSport.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

EURES: 412 locuri de muncă în Olanda!

astăzi, 12:18
88

Botoșănenii interesați să lucreze pentru angajatorii din Olanda au la dispoziție posturi de operatori la mașini pentru bulbi de flori, la sortare și împachetare bulbi de flori, culegător...

Comunicat - Marius Budăi: "Antreprenorii care au firme vor putea retrage dividendele în fiecare trimestru, nu doar la finalul anului fiscal"

astăzi, 12:11
60

Parlamentarul PSD Marius Budăi, președintele Comisiei pentru buget, finanțe și bănci din Camera Deputaților, a anunțat că Parlamentul a adoptat și a trimis spre promulgare legea care oferă f...

Rezultatele la Evaluarea Națională 2018, publicate marți. Când se pot depune contestațiile

astăzi, 11:26
234

​Primele rezultate la Evaluarea Națională 2018 vor fi publicate marți, până la ora 12.00, rezultatele finale urmând a fi afișate sâmbătă, după soluționarea contestațiilor...