Autodenunţ şi ameninţări! Dragomir: "I-am dat Rapidului 200.000 € fără să aibă dreptul, de ce să ne judecăm? Dispar dacă fac asta"

Autodenunţ şi ameninţări! Dragomir: "I-am dat Rapidului 200.000 € fără să aibă dreptul, de ce să ne judecăm? Dispar dacă fac asta"
Rapid a fost retrogradată în liga secundă în urma deciziei TAS, care a considerat că barajul de rămânere în Liga I organizat de LPF şi FRF a fost unul nestatutar.

În aceste condiţii, Concordia Chiajna, cea mai bine clasată echipă licenţiată dintre cele retrogradate la finele stagiunii precedente, va lua locul giuleştenilor, care se pregătesc să depună contestaţii şi să dea în judecată responsabilii fotbalului românesc pentru confuzia creată.

De altfel, Dragomir i-a şi ameninţat voalat pe rapidişti, cărora le-a transmis că pot ajunge chiar în liga a cincea dacă se vor judeca cu FRF şi LPF.

"Aici a început prăpastia. Federaţia şi Liga nu au altceva de făcut decât să pună în practică hotărârile TAS. Nici nu poate să dea în judecată Rapid. Dacă ne dau în judecată, dispar, se duc în Liga a cincea. Iaşiul să se judece cu Chiajna, ce mai vrea de la noi, că am auzit că ne dă în judecată. Păi ce mai vrea, că a retrogradat sportiv. De ce să ne dea în judecată Rapid, că i-am dat 200.000 de euro fără să aibă dreptul? Nu ştiu cum mai recuperez banii ăştia. Noi am ajutat Rapid, printr-un baraj, ce vină are Federaţia şi Liga? A fost vot democratic, nu se ştie cum a votat fiecare, aşa a ieşit. Era o situaie de compromis, trebuia să completăm locul 18. Liga e ferită, avem înscris ce am propus noi", a spus Dragomir la DigiSport.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Se întrerupe apa în centrul orașului. Vezi străzile afectate!

Marţi, 18 Septembrie 2018
1315

S.C. Nova Apaserv S.A. Botoşani anunţă că miercuri, 19 septembrie 2018, în intervalul orar 9:00-16:00, S.C. Elsaco Electronic S.R.L. are programate lucrări în zona Pietonal Trans...

Adolescent în comă, găsit de o bătrână în scara blocului!

Marţi, 18 Septembrie 2018
578

Spaimă teribilă pentru o bătrână care, vrând să iasă din apartament, a dat pe scara blocului peste un adolescent despre care a crezut inițial că nu mai suflă! Femeia a sunat ...

A crezut că e în România, dar a fost imediat arestată: O româncă beată a făcut scandal într-un spital din Italia!

Marţi, 18 Septembrie 2018
854

O femeie româncă în vârstă de 36 de ani a fost arestată în provincia Padova din Italia, după ce a făcut scandal într-un spital la care a fost transportată în ...