Autodenunţ şi ameninţări! Dragomir: "I-am dat Rapidului 200.000 € fără să aibă dreptul, de ce să ne judecăm? Dispar dacă fac asta"

Autodenunţ şi ameninţări! Dragomir: "I-am dat Rapidului 200.000 € fără să aibă dreptul, de ce să ne judecăm? Dispar dacă fac asta"
Rapid a fost retrogradată în liga secundă în urma deciziei TAS, care a considerat că barajul de rămânere în Liga I organizat de LPF şi FRF a fost unul nestatutar.

În aceste condiţii, Concordia Chiajna, cea mai bine clasată echipă licenţiată dintre cele retrogradate la finele stagiunii precedente, va lua locul giuleştenilor, care se pregătesc să depună contestaţii şi să dea în judecată responsabilii fotbalului românesc pentru confuzia creată.

De altfel, Dragomir i-a şi ameninţat voalat pe rapidişti, cărora le-a transmis că pot ajunge chiar în liga a cincea dacă se vor judeca cu FRF şi LPF.

"Aici a început prăpastia. Federaţia şi Liga nu au altceva de făcut decât să pună în practică hotărârile TAS. Nici nu poate să dea în judecată Rapid. Dacă ne dau în judecată, dispar, se duc în Liga a cincea. Iaşiul să se judece cu Chiajna, ce mai vrea de la noi, că am auzit că ne dă în judecată. Păi ce mai vrea, că a retrogradat sportiv. De ce să ne dea în judecată Rapid, că i-am dat 200.000 de euro fără să aibă dreptul? Nu ştiu cum mai recuperez banii ăştia. Noi am ajutat Rapid, printr-un baraj, ce vină are Federaţia şi Liga? A fost vot democratic, nu se ştie cum a votat fiecare, aşa a ieşit. Era o situaie de compromis, trebuia să completăm locul 18. Liga e ferită, avem înscris ce am propus noi", a spus Dragomir la DigiSport.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VICTORIE: România - Spania, 27-25 la Campionatul European de handbal

Marţi, 11 Decembrie 2018
208

Naţionala feminină de handbal a României a câştigat, marţi seară, în faţa Spaniei, cu scorul de 27-25, în cel de-al doilea meci din Grupa principală II a Campionatului E...

Incendiu într-un bloc din Bucecea, zeci de persoane evacuate! FOTO

Marţi, 11 Decembrie 2018
2161

Un incendiu izbucnit într-un bloc a stârnit panică, pompierii intervenind pentru a evacua cetățenii și a lichida flăcările. S-a întâmplat marți seara, într-un...

ANAF: Persoanele fizice pot cumpăra titluri de stat CENTENAR cu dobândă de 4,5% și scadență la 2 ani

Marţi, 11 Decembrie 2018
354

Ministerul Finanțelor Publice lansează o emisiune aniversară de titluri de stat pentru populație, cu ocazia sărbătoririi Centenarului Marii Uniri, a treia în cadrul programului TEZAUR-edi...