Autocare puse la dispozitie de FC Botosani, pentru suporterii din mediul rural!

Autocare puse la dispozitie de FC Botosani, pentru suporterii din mediul rural!
FC Botosani isi doreste ca in acest retur de campionat suporterii sa fie prezenti intr-un numar mare pe stadion, pentru a incuraja echipa.

Dupa ce au anuntat ca vor ieftini biletele la 10 lei (detalii aici), conducerea clubului a anuntat ca vrea sa vina in spijinul suporterilor din mediul rural, care vor sa fie alaturi de echipa la meciuri.

Astfel, 10 autocare vor fi puse la dispozitie de club si vor pleca din 10 localitati, colindand intreg judetul pentru a aduce suporterii la meci, transportul fiind gratuit, insa suporterii trebuie sa plateasca biletul la meci.

“O sa punem la dispozitie 10 autocare, care vor merge in 10 localitati in ziua fiecarui meci. Am stabilit noi niste comune, dar pot suferi schimbari. Ideea este unde putem gasi suporteri care sa umple un autocar de 50 de locuri si care sa plateasca biletul la meci. Noi platim transportul, iar ei biletul de intrare la meci", a declarat Valeriu Iftime, finantatorul FC Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Ionuț Tăbultoc

Florin Plamada este pregatit sa revina pe teren, dupa o lunga accidentare!

astăzi, 10:10
147

Fundasul Florin Plamada a vorbit despre jocul cu ilfovenii, dar si despre lunga perioada de accidentare. Acesta a pregatit ca acum este apt de joc si pregatit sa intre pe teren."Jucăm î...

ASTAZI: FC Botosani lupta cu Chiajna pentru locul 2 in clasament

astăzi, 09:54
188

Partida cu ilfovenii va avea loc in aceasta seara, incepand cu ora 18:30, pe stadionul Municipal. Arbitrul care va imparti dreptatea este Iulian Calin, acesta urmand a fi ajutat de asistentii Mircea G...

Costel Enache este pregatit de meciul cu Chiajna: "Ne-am lovit, ne ridicam, ne curatam de praf, ne pansam şi trebuie sa mergem in continuare"

Vineri, 18 August 2017
416

Antrenorul botosanenilor, Costel Enache, ia in serios partida cu ilfovenii si spune ca jucatorii trebuie sa uite infrangerea cu Craiova, se se ridice si sa mearga inainte."Jocul este unu...