AUR la cea de a XVIII a editie a Campionatului Balcanic la Taekwondo WTF!

AUR la cea de a XVIII a editie a Campionatului Balcanic la Taekwondo WTF!
In perioada 23-25 septembrie Lotul National al Federatiei Române de Taekwondo WTF s-a deplasat in Bulgaria, localitatea Dupnitsa, pentru participarea la cea de a  XVIII a editie a CAMPIONATULUI  BALCANIC LA TAEKWONDO WTF la probele de kyorugi (lupta) si poomsae (lupta cu adversar imaginar).

La acest mare eveniment balcanic au participat 9 tari (Serbia, Bulgaria, Turcia, Romania, Macedonia, Albania, Moldova, Montenegro si Bosnia And Herzegovina) cu peste 500 de sportiv inscrisi la proba de kyorugi(lupta) unde lotul Romaniei a reusit sa obtina 6 medalii de aur, 5 medalii de argint si 15 de bronz la aceasta categorie dar si locul III la clasamentul general la grupa de varsta copii.

Clubul Sportiv REAL TAEKWONDO TEAM  Botosani a participat cu 6 sportivi si un tehnician alaturi de Lotul National al României.

Sportivii clubului REAL TAEKWONDO TEAM  au reusit sa castige 2 medalii de aur si una de bronz la proba de kyorugi(lupta) iar la proba de poomsae obtinand o medalie de argint.

Medaliati cu au aur la proba de kyorugi(lupta) au fost:
•    ANDREI VAMANU la categoria juniori -45 kg
•    BIANCA MARIN la categoria copii -44 kg

Medaliat cu argint la proba poomsae a fost:
•    ANDY-EDUARD RADIS la categoria copii

Medaliata cu bronz la proba de kyorugi(lupta) a fost:
•    ADINA GRADINARU la categoria copii -30 kg

"De apreciat este faptul ca din cele 6 medalii de aur obtinute de Romania la acest eveniment international doua au fost castigate de sportivii clubului nostru lucru care demonstreaza ca avem sportivi foarte bine pregatiti . Felicit sportivii care au obtinut aceste medalii bine meritate dar si pe sportivii Stefan Ivanov si Denis Buzuc, chiar daca nu au reusit sa urce pe podium. Participarea la CAMPIONATULUI  BALCANIC LA TAEKWONDO WTF, face parte  din proiectul de finanțare neramburabilă cu Consiliului Județean Botoșani Educație și sănătate prin Taekwondo WTF - disciplină sportivă olimpică în județul Botoșani", a precizat Nicolae Pasniciuc, presedinte-Antrenor C.S. REAL TAEKWONDO TEAM.



 
                       

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
581

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
212

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
165

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...