Au mai ramas doua! Halep si Cirstea joaca astazi in sferturi! Begu a fost eliminata!
SPORT

Simona Halep si Sorana Cirstea continua in turneul de la Madrid, in timp ce Irina Begu a fost eliminata in optimi. Halep si Cirstea vor juca astazi pentru un loc in semifinale.

Au mai ramas doua! Halep si Cirstea joaca astazi in sferturi! Begu a fost eliminata!

Sorana Cîrstea (nr. 83 WTA) s-a calificat în sferturile turneului de la Madrid. Românca a învins-o pe japoneza Misaki Doi (nr. 53 WTA), scor 7-6, 3-6, 6-1. Românca în vârstă de 27 de ani nu a avut loc pe tabloul extrem de competitiv al turneului de la Madrid, dar a primit un wild card.

La fel ca anul trecut. Ca și în 2016, Sorana Cîrstea a răsplătit încrederea organizatorilor și ieri s-a calificat din nou în sferturi de finale, după ce a trecut de Misaki Doi 7-5, 3-6, 6-1. Astazi, românca va lupta pentru un loc în semifinale cu franțuzoaica Kristina Mladenovici, de la ora 15:30.

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Madrid, după ce a învins-o pe Samantha Stosur, scor 6-4, 4-6, 6-4. Simona Halep va juca azi, de la 13:30, împotriva lui Coco Vandeweghe. Meciul va fi în direct pe TV Digi Sport 2. Partida este prima de pe arena principală "Manolo Santana".

Halep este deținătoarea trofeului de la Madrid, iar acum este jucătoarea cel mai bine clasată rămasă în competiție. Halep, locul 8, și americanca Vandeweghe, locul 20 WTA, nu s-au duelat niciodată în circuitul WTA. Câștigătoarea acestui meci se va duela în semifinale cu învingătoarea partidei Kiki Bertens - Anastasija Sevastova.

Irina Begu (nr. 36 WTA) a fost eliminată în turul 3 al turneului. Românca a pierdut în 2 seturi, scor 1-6, 5-7, în fața olandezei Kiki Bertens (nr. 19 WTA).

sursa: gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

USR Botoșani: USR oprește din nou specula cu locurile de veci!

astăzi, 18:21
11

După ce, în 2021, consilierul USR Raluca Curelariu a stopat mafia din cimitirele botoșănene printr-un amendament ce a limitat bișnița,  primarul social democrat aflat încă &icir...

Un bărbat rănit într-un accident a rămas blocat în mașină, au intervenit pompierii!

astăzi, 17:55
135

Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, a fost rănit după ce mașina pe care o conducea a părăsit partea carosabilă și a ajuns într-un gard. Evenimentul s-a produs pe raza localit...

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
333

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....