Attila Hadnagy: "Putem face o echipa mai bună decăt am avut în tur" - GALERIE FOTO de la meciul cu Jagiellonia

Attila Hadnagy: "Putem face o echipa mai bună decăt am avut în tur" - GALERIE FOTO de la meciul cu Jagiellonia
Atacantul Attila Hadnagy, golgheterul echipei FC Botoșani în Liga 1, a marcat două goluri în partida amicală cu Jagiellonia Białystok, reușind să întoarcă scorul de la 1-2 la 3-2.

După meci, Hadnagy a vorbit despre primele trei partide amicale disputate în Antalya, dar și despre cele doua goluri reusite aseară.

"Au fost trei meciuri foarte bune și foarte utile, cu echipe bune, de primă liga. Eu spun că am facut jocuri bune, mai ales primul meci amical cu Békéscsaba și cel cu Jagiellonia. Și cu Zorya Luhansk am jucat bine, dar am luat gol in ultimul minut. Se putea termina egal. Nu neaparat partida cu Zorya Luhank a fost mai grea. După parerea mea cei de la Jagiellonia sunt foarte buni. Ungurii au fost mai slabi, că vor retrograda, dar Zorya si Jagiellonia cred ca sunt in primele 5 echipe din Romania.

Suntem pe drumul cel bun și ușor, ușor începem să ne cunoaștem și cu jucătorii noi, se integrează și eu spun că putem face o echipa mai bună decăt am avut în tur. Mă bucur că am inceput sa marchez. Țelul meu este sa machez cât mai multe goluri. Sunt meciuri amicale și nu prea contează, dar pentru mine sunt importante că imi dă moral bun pentru campionat.",
a declarat Attila Hadnagy pentru site-ul oficial al clubului.

foto: jagiellonia.pl
 




 

Spune-ne opinia ta