Attila Hadnagy: "Ne trebuie încredere. Cu puțin noroc aveam mai multe puncte"

Attila Hadnagy: "Ne trebuie încredere. Cu puțin noroc aveam mai multe puncte"
Atacantul formatiei FC Botoșani, Attila Hadnagy, crede că echipa pregătită până joi seară de Cristi Pustai putea fi mai sus în clasament dacă avea puțin noroc, făcând referire la golurile primite pe final de meci cu FC Voluntari și CSU Craiova.

Atti-GOL consideră că le-a lipsit încrederea jucatorilor, însă speră ca în această seară să învingă pe Timișoara și atmosfera să fie din nou una bună la echipa.

"Avem 10 finale si fiecare meci va fi infernal. Meciul cu Timisoara va fi foarte greu, pentru ca au o echipa foarte buna si eu cred ca nu reflecta locul pe care-l ocupa in clasament. Daca aveam putin noroc aveam si mai multe puncte. Bine, nici jocul nu a mers cum trebuia, dar cu putin noroc puteam avea mai multe puncte. Nu doar norocul ne-a lipsit, ca la cum am jucat in repriza a doua la Voluntari si Craiova... nu prea ne-a mers jocul. Nici noi nu stim ce-s cu oscilatiile astea. Niciun jucator nu a fost in forma, insa speram ca de la meciul cu Timisoara sa castigam si sa intram in forma. Ne trebuie incredere. Nu pot sa spun daca nu s-a facut cantonamentul cum trebuie, dar ce se vede acum este ca nu jucam nimic. Schimbarea sper sa o facem sa o facem luni cu Timisoara.", a declarat Attila Hadnagy.

Meciul dintre FC Botosani si Poli Timisoara va avea loc in aceasta seara, incepand cu ora 18:00. 

 

Spune-ne opinia ta