Attila Hadnagy: "Greu bati la Botosani. Daca vor juca asa sigur vor prinde si Play-Off-ul"
SPORT

Fostul golgheter al echipei FC Botosani, Attila Hadnagy, in prezent capitanul celor de la Sepsi Sfantul Gheorghe, astepta cu nerabdare partida cu botosanenii, de pe stadionul Municipal.

Attila Hadnagy: "Greu bati la Botosani. Daca vor juca asa sigur vor prinde si Play-Off-ul"

La conferinta de presa organizata inaintea duelului cu FC Botosani, Hadnagy a declarat ca meciul cu va fi unul foarte greu, mai ales ca acum jucatorii botosaneni sunt mult mai relaxati, de cand pe banca tehnica este Costel Enache.

"Ma bucur ca presa din Botosani scrie despre noi. Asta inseamna ca am facut treaba buna la FC Botosani. Va fi un meci foarte greu. Botosaniul este o echipa foarte agresiva acasa, si cand am fost eu cu Isti acolo. Greu bati la Botosani. Noi venim dupa un rezultat foarte bun, am luat trei puncte cu Juventus si avem un moral bun. Noi nu avem ce se pierdem. Normal ca va fi foarte greu. Noi suntem o echipa nou-promovata, dar luam totul pas cu pas si cred ca putem sa facem treburi frumoase. FC Botosani este o echipa mult mai relaxata acum, cu Costel Enache, fata de cum era cu Leo (n.red. Leo Grozavu). Leo e un tip mai agresiv si s-a vazut asta.", a declarat Attila Hadnagy.

"Atti-gol" spune ca nu este surprins de rezultatele obtinute de FC Botosani in primele doua etape si este sigur ca daca botosanenii vor continua in acelasi stil vor prinde Play-Off-ul. 

"Nu ma surprinde rezultatele lor, pentru ca stiu ce echipa au si cum se pregatesc. Daca vor juca asa sigur vor prinde si Play-Off-ul. Sincer am vorbit cu cativa baieti de acolo si sigur ne vor lua de sus. Nu stiu jucatorii, dar oamenii din oras da. Mi-au si spus ca o sa ne dea 3-0, dar o sa vedem. Este normal, suntem o echipa nou-promovata si nu ne stie nimeni. Usor, usor vom intra in ritm si o sa producem surprize. Nu suntem o echipa asa slaba.", a mai spus Hadnagy.

 

Spune-ne opinia ta