Atitudine de capitan! Acsinte: "Cine vine la Botosani trebuie sa plece invins"

Atitudine de capitan! Acsinte: "Cine vine la Botosani trebuie sa plece invins"
Fundasul stanga, Florin Acsinte, jucatorul care poarta banderola de capitan la FC Botosani, demonstreaza inca odata ca merita sa fie liderul formatiei pregatite de Leo Grozavu.

Dupa ce etapa trecuta, la finalul meciului cu CS U Craiova, Acsinte i-a indepartat pe colegi de langa Alexandru Tudor, atunci cand acestia protestau, pentru a nu fi avertizati, Florin Acsinte ii mobilizeaza excelent pe coechipieri inaintea meciului cu CFR Cluj, precizand ca "noi trebuie sa ne gandim ca cine vine la Botosani trebuie sa plece invins.".

"Este un meci foarte dificil, avand in vedere ca jucam cu echipa de pe locul doi. Nu au ajuns oarecum acolo. Au jucat bine si au aratat un fotbal foarte bun, dar speram ca noi, la finalul celor 90 de minute, sa fim castigatori. Avem forta sa castigam. Trebuie sa fim mult mai determinati decat la meciul cu Craiova, sa avem mai multa atitudine si din punctul meu de vedere cred ca putem sa-i batem. Nu trebui sa ne uitam ca nu au pierdut multe meciuri in Liga 1, noi trebuie sa ne gandim ca cine vine la Botosani trebuie sa plece invins, ca noi asta ne dorim, nu conteaza cu cine jucam.", a declarat Florin Acsinte.

Capitanul Botosaniului are trei cartonase galbene, iar daca va mai primi inca unul va fi suspendat. Acesta a mai spus ca nu ii este frica de arbitraj.

"Nu ne este frica de arbitraj. Noi daca marcam, arbitrul nu poate scoate mingea din poarta. Nu trebuie sa ne gandim ca arbitrul o sa-i ajute pe adversari. Nu am nicio presiune, pentru ca nu am luat cartonas de 6 meciuri. Eu incerc sa-mi fac treaba cat mai bine si sper sa nu iau cartonas la meciul acesta, dar vom vedea ce va fi la ora jocului.", a precizat Acsinte.

Partida dintre FC Botosani si CFR Cluj va avea loc sambata, la ora 18:00.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
19

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...

Atenție la condițiile de trafic! Cod galben de ceață în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 09:21
41

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru localitățile: Dorohoi, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Avrămeni...