Astra si Steaua au remizat in Europa League! Sanse mici pentru stelisti la calificare!

Astra si Steaua au remizat in Europa League! Sanse mici pentru stelisti la calificare!
Astra Giurgiu a terminat la egalitate, scor 1-1, cu cehii de la Viktoria Plzen, intr-un meci din grupa E a Europa League.

Formatia lui Marius Sumudica a deschis scorul pe National Arena in minutul 19, prin Stan. Acesta a fost gasit excelent de Budescu cu o pasa geniala si a marcat cu putin noroc. Cehii au egalat insa dupa doar sase minute, cand Krmencik a punctat cu o lovitura de cap.

Plzen a dominat apoi tot meciul, a mai avut doua sanse mari de a marca, dar in cele din urma s-a terminat la egalitate. In cealalta partida din grupa, AS Roma a castigat cu 4-2 meciul cu Austria Viena.

In urma rezultatelor inregistrate joi, clasamentul grupei E arata astfel: 1. Roma 8p, 2. Austria Viena 5p, 3. Astra 4p, 4. Plzen 3p.

Etapa urmatoare vor avea loc meciurile Austria Viena - Astra si AS Roma - Plzen, pe 24 noiembrie de la 22:05.

Steaua, doar 0-0 cu FC Zurich

Steaua a facut inca un pas gresit in grupele Europa League si si-a diminuat sansele de calificare in primavara europeana. Formatia lui Laurentiu Reghecampf a terminat la egalitate, scor 0-0, pe terenul echipei de liga secunda din Elvetia, FC Zurich.

Vicecampioana a avut o noua prestatie apatica, lipsita de viziune in jocul ofensiv. Steaua a avut o singura mare sansa de gol, in prima repriza, cand De Amorim a sutat defectuos dintr-o pozitie ideala. De asemenea, stelistii au cerut si un penalti dupa o tinere asupra lui Momcilovici.

In schimb, elvetienii au avut si ei doua sanse mari, dar Nita a fost de fiecare data la post. In cealalta partida din grupa L, Osmanlispor s-a impus pe terenul lui Villarreal, scor 2-1. Golul victoriei a fost marcat de Raul Rusescu.

Clasamentul dupa patru etape arata astfel: 1. Osmanlispor 7p, 2. Villarreal 5p, 3. Zurich 5p, 4. Steaua 3p

Etapa urmatoare, pe 24 noiembrie de la 20:00, vor avea loc meciurile Steaua - Osmanlispor si FC Zurich - Villarreal.

sursa: ziare.com

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
539

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
208

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
162

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...