Astra - FC Botoșani 1-0! Fără Dugandzic, FC Botoșani nu mai face spectacol!

Astra - FC Botoșani 1-0! Fără Dugandzic, FC Botoșani nu mai face spectacol!

FC Botoșani a plecat la Giurgiu, pentru a juca împotriva Astrei Giurgiu, în a doua etapă a Play-Off-ului. Cu o victorie, trupa lui Marius Croitoru ar ajunge la 5 puncte distanță față de contracandidata sa din seara asta.

Meciul a început foarte interesant. În minutul 5, arbitrul Ioan Coza acordă o lovitură liberă indirectă, din 6 metri, pentru FC Botoșani. Aceste lovituri sunt foarte rare în fotbal și se acorda atunci când portarul fentează degajarea statică sau atunci când acesta prinde în mână o minge trimisa cu piciorul de un adversar. Papa trimite mingea în sus, iar FC Botoșani nu reușește să profite de aceasta șansă foarte rară.

Câteva minute mai târziu, Keyta înscrie, însă golul este anulat incorect, arbitrul motivând un fault la Tamaș.

Prima repriză se încheie cu scorul de 0-0. Fotbalul a fost unul modest, de mijlocul terenului. În afara celor două ocazii menționate anterior, FC Botoșani nu contat prea mult în ofensivă, în timp ce Astra nu a reușit să îi pună probleme lui Hankic, deoarece mai toate acțiunile au fost oprite pe motiv de Offside.

În prima repriză, Bogdan Andone a efectuat și o schimbare: Alexandru Ioniță a intrat în locul tânărului Baicu.

Astra beneficiază de un penalty, în minutul 64. Intrat în locul lui Șeroni, Patache îl faultează pe Alibec în careu iar Ioan Coza arata ounctk cu var. Gabriel Tamaș este cel care execută. Jucătorul Astrei transformă penalty-ul, deși Hankic a fost aproape de a respinge. După gol, spiritele se încing.

În finalul meciului, Bogdan Andone este trimis în tribune, pentru proteste, deși echipa sa era în avantaj.

În minutul 94, Ofosu a avut o șansă uriașă de a marca. Acesta a scăpat singur cu portarul Lazar, dar nu a reușit să înscrie, iar FC Botoșani pierde primul meci din 2020.

(Iosif Pintilie)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un preot orb va sluji la o mănăstire iubită de mulți botoșăneni. ”Deși ochii săi trupești nu cunosc lumina…”

astăzi, 11:46
254

În curând obștea Mănăstirii Piatra Tăieturii din comuna suceveană Panaci aflată la cota 1.600, se va îmbogăți cu un nou preot.Este vorba de Părintele Sofian Costea care,...

Primăriile din Botoșani care stau mereu cu mâna-ntinsă la Guvern. „Nu facem față cheltuielilor din venituri proprii!”

astăzi, 10:45
205

Potrivit statisticilor, la nivel național, mai bine de două treimi din primăriile de comună din România nu reușesc să achite nici măcar salariile angajaților sau să achite facturile din...

Mailat, eroul de pe Municipal: ”Știu cât muncesc și cât de mult îmi doresc să salvez echipa de la retrogradare!”

astăzi, 10:14
284

Meciul a fost marcat de autogolul lui Gabriel de Moura în minutul 13, care a deschis scorul în favoarea echipei moldovene.În timp ce pentru Dinamo, Astrit Slemani a reușit să e...