Astra este prima finalista a Cupei Romaniei! Paul Papp a adus victoria cu un gol din offside!

Astra este prima finalista a Cupei Romaniei! Paul Papp a adus victoria cu un gol din offside!

   gsp.ro

Astra s-a calificat pentru prima dată în finala Cupei României graţie reuşitei din minutul 94 a lui Paul Papp.

Fundaşul giurgiuvenilor se afla însă într-o poziţie de offside, pentru că între el şi linia porţii nu se aflau cel puţin doi jucători."Este o poziţie clară de offside", a spus Ion Crăciunescu la DolceSport imediat după finalul partidei.



După 0-0 în tur, golul marcat de Paul Papp a adus victoria cu 2-1 a Astrei Giurgiu şi implicit calificarea în finala Cupei României.

Adversara se va decide între Dinamo şi Steaua. Roş-albaştrii sunt favoriţi după ce au cîştigat în tur cu 5-2.

"E fericire mare pentru că e prima oară în istoria clubului cînd ajunge într-o finală. Nu e doar meritul meu, e meritul întregii echipe. Mă bucur că am realizat ceva frumos la Astra şi vrem să aducem un trofeul la Giurgiu. Campionatul e greu să-l mai cîştigăm. Şi în finală ne va fi greu, mai ales dacă jucăm cu Steaua. Am crezut în finală! Sîntem o echipă valoroasă", a spus Paul Papp la televiziunea sportro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean reținut de polițiști după ce a pipăit o fată!

astăzi, 11:05
49

În cursul zilei de marți, 15 aprilie 2024, polițiștii din Hlipiceni au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 34 de ani.Botoșăneanul este bănuit ...

Lucian Trufin, candidat PSD la Consiliul Județean: „Voi continua programul de modernizare a drumurilor județene realizat de Doina Federovici”

astăzi, 10:56
18

Dezvoltarea infrastructurii rutiere județene a cunoscut un ritm fără precedent în mandatul de președinte al Consiliului Județean deținut de Doina Federovici. O treime din totalul drumurilo...

Cum a ajuns să fie ținut un spital nou-nouț din Botoșani cu lacătul pe ușă patru ani. A costat peste trei milioane de euro!

astăzi, 10:24
167

Spitalul de boli paliative din Botoșani, singura unitate spitalicească ridicată de la zero în ultimele trei decenii în județ, pentru care s-au plătit 3.2 milioane de euro, zace î...