ASTAZI: Simona Halep lupta in optimile de Wimbledon!

ASTAZI: Simona Halep lupta in optimile de Wimbledon!
Simona Halep a avut două zile libere între meciul câștigat în turul III la Wimbledon, împotriva Belindei Bencic, și cel ce va fi jucat azi, în optimi, contra Zarinei Diyas.

Într-un interviu exclusiv acordat pentru Digi Sport, cea mai bună jucătoare din România a vorbit despre efectele acestei pauze. "Este puțin greu. Două zile libere e ca și cum ai începe alt turneu. Nu e ușor, dar trebuie să mă adaptez și să joc un meci bun."

După rezultatele din ultimele zile, doar Halep (3) și Sharapova (5) sunt singurele jucătoare din TOP 5 WTA care au mai rămas în concurs la Wimbledon înaintea sferturilor de finală.

Românca este sportiva cel mai bine clasată în lume rămasă în cursa pentru trofeu și este mare favorită în partida cu Zarina Diyas (72 WTA). Aceasta se află la prima calificare în a doua săptămână a unul turneu de Grand Slam.

Singurul meci direct disputat între Simona și adversara din Kazakhstan s-a încheiat cu victoria româncei: 6-1, 6-4 la Australian Open.

În cazul unei victorii, Halep va da în sferturi peste învingătoarea partidei dintre Yaroslava Shvedova și finalista de anul trecut, Sabine Lisicki.

Meciul Simonei Halep va incepe de la ora 13:30 si va fi transmis in Romania de Digisport 1.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai puțini nervi și timp scutit pentru șoferi: Rută ocolitoare la Dumbrăveni! (video)

astăzi, 15:29
260

Șoferii care circulă de la Botoșani la Suceava sau de la Suceava la Botoșani și trec prin Dumbrăveni ar putea să fie scutiți de nervi, dar și să economisească timp.Asta după ce Ioan Pa...

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
313

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
443

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...