ASTAZI, ora 21:00: Romania - Estonia. Meciul calificarii la baraj!

ASTAZI, ora 21:00: Romania - Estonia. Meciul calificarii la baraj!
Victor Piţurcă a declarat, luni, într-o conferinţăde presă, că România are doar varianta victoriei în meciul cu Estonia, din Grupa D de calificare la CM-2014, apreciind că ar fi bine ca o muncă de doi ani şi jumătate să se concretizeze cu o calificare la baraj.

"Noi avem acum doar varianta victoriei şi aşa am şi pregătit jocul. Sper să reuşim şi să câştigăm de-o manieră în care să nu avem emoţii. Dacă vor fi şi goluri multe, va fi foarte bine. Asta ar însemna însă să fructificăm măcar 90 la sută din ocaziile pe care le avem, pentru că în meciul cu Andorra am conceretizat doar 70 al sută. Acum însă alta e valoarea Estoniei, să câştigăm noi şi apoi rămâne să vedem ce se întâmplă în Turcia. Sunt emoţii, normal, e şi o presiune formidabilă, indiferent dacă încerci să nu te gândeşti. Până la urmă e o muncă de doi ani şi jumătate şi ar fi bine să se concretizeze cu o calificare la baraj", a declarat Piţurcă, potrivit site-ului realitatea.net.

"Estonia este o echipă foarte valoroasă, imprevizibilă, care în campania trecută a ajuns la baraj. În campania asta nu a mai avut acelaşi randament. Cu Olanda era să producă o surpriză şi tratează fiecare meci la fel. Nu sunt îngrijorat, dar sunt preocupat. Sunt emoţii, e o presiune formidabilă. Olanda va juca să câştige meciul. În acelaşi timp, şi turcii pot învinge. La Amsterdam, turcii au făcut un meci foarte bun. Dacă vor câştiga, înseamnă că merită să ocupe locul doi", a mai spus Victor Piţurcă.

România şi Estonia se vor întâlni, marţi, de la ora 21.00, in direct pe Antena 1, în ultimul meci din Grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014. Pentru a accede la barajul de calificare la CM, România trebuie să învingă Estonia, iar Turcia să nu câştige partida cu Olanda de la Istanbul.

În cazul în care cele două echipe vor fi la egalitate de puncte, departajarea se va face la golaveraj. În acest moment, România are +4, iar Turcia +9.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
72

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
523

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
179

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...