ASTAZI, ora 15:37: Liverpool - Manchester City este meciul rundei in Anglia! Cine castiga?

ASTAZI, ora 15:37: Liverpool - Manchester City este meciul rundei in Anglia! Cine castiga?
Derby-ul etapei cu numărul 34 din Premier League are loc duminică, de la 15.37, in direct pe Eurosport.

Liverpool este pe primul loc în Premier League dar în acest final de sezon trebuie să joace împotriva celorlalte două candidate la titlu: Manchester City și Chelsea.

Restanțele cetățenilor nu ne lasă să avem o viziune clară asupra clasamentului însă, chiar și așa, înaintea rundei 34, ierarhia din EPL arată astfel:

1. Liverpool (74 puncte/ 33 etape),
2. Chelsea (72 puncte/ 33 etape),
3. City (70 puncte/ 31 etape),
4. Arsenal (64 puncte/ 33 etape),
5. Everton (63 puncte/ 32 etape),
6. Tottenham (59 puncte/ 33 etape),
7. United (57 puncte/ 33 etape).



2 februarie 2014 este data ultimului meci pe care Liverpool nu l-a câștigat în Premier League. A fost atunci un 1-1 în deplasarea de la WBA. Au urmat însă 9 victorii extraordinare ce au urcat formația antrenată de Brendan Rodgers pe prima poziție. Chiar dacă nu vorbim despre meciuri ușoare în această perioadă, Liverpool a câștigat lejer disputele cu Arsenal, United sau Tottenham.

De partea cealaltă, Manchester City a pierdut 7 puncte în ultimele 10 meciuri: în acest interval a fost înfrângerea cu Chelsea dar și remizele cu Arsenal și Norwich. Chiar și așa, în condițiile în care are 4 puncte sub Liverpool, echipa antrenată de Manuel Pellegrini are la îndemână încă 6 puncte, din restanțele cu Sunderland și Aston Villa.

Dacă ținem cont de faptul că primii 3 marcatori ai sezonului sunt dați de cele două echipe care se vor înfrunta duminică pe Anfield, ar trebui să ne așteptăm la o partidă cu multe goluri. Luis Suarez a marcat în 2013-2014 nu mai puțin de 29 de goluri în timp ce colegul său din atacul lui Liverpool, Daniel Sturridge are 20 de reușite. Surprinzător, Yaya Toure încheie podiumul acestei ierarhii cu 18 goluri.

Meciul tur dintre City și Liverpool a avut loc pe 26 decembrie 2013 și s-a încheiat cu victoria gazdelor. A fost 2-1 pe Etihad: Coutinho a deschis scorul pentru oaspeți însă cetățenii au revenit până la pauză prin Kompany și Negredo. Liverpool - Manchester City e Live pe Eurosport, duminică de la 15.37.

sursa: eurosport.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect de lege: Minorii de 17 ani, cu permis, ar putea conduce alături de un însoțitor cu experiență!

Miercuri, 24 Aprilie 2024
60

Comisiile juridică și pentru apărare din Senat au aprobat un proiect de lege care permite minorilor de 17 ani, cu permis categoriile B și BE, să conducă cu un însoțitor cu experiență de...

Polițiștii dintr-o localitate din Botoșani au discutat cu elevii pe tema siguranței online! (Foto)

Miercuri, 24 Aprilie 2024
67

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi alături i-au vizitat pe copiii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Ion Bojoi” din localitate. Prin intermediul activităților educa...

Elevi ai unui liceu tehnologic din județ au învățat, alături de alți colegi din țară, cum să combată șomajul

Miercuri, 24 Aprilie 2024
66

106 elevi de la 13 licee din 11 localități au lucrat în echipe, în cadrul workshop-ului virtual JA Social Innovation Camp, organizat de Junior Achievement (JA) România ca parte a p...