ASTAZI, ora 15:00: Tragerea la sorti a meciurilor de baraj pentru Cupa Mondiala 2014!

ASTAZI, ora 15:00: Tragerea la sorti a meciurilor de baraj pentru Cupa Mondiala 2014!
 Momentul asteptat de toti suporterii echipei nationale a sosit. "Tricolorii" isi vor afla luni, in direct pe Ziare.com, adversara din barajul pentru Cupa Mondiala din 2014, incepand cu ora 15:00.

Doar doua meciuri ne despart de prezenta la Cupa Mondiala, prima dupa o pauza de 16 ani. De la ora 15:00, la Zurich (Elvetia), oficialii FIFA vor stabili cele patru meciuri de baraj pentru Cupa Mondiala.

Reprezentativa lui Victor Piturca va fi inclusa in urna outsiderilor si are ca adversari probabili Croatia, Portugalia, Ucraina si Grecia. Alaturi de tara noastra, in urna outsiderilor se mai afla Franta, Islanda si Suedia.

Selectionerul si-a ales deja favorita de la baraj, fiind dispus sa-si incerce norocul impotriva Greciei, campioana europeana din 2004.

Meciurile de baraj se vor disputa in dubla mansa, pe 15 si 19 noiembrie. Prima echipa scoasa din urna va evolua acasa in meciul tur.

In cazul in care vor ajunge la Cupa Mondiala, jucatorii vor avea o prima de cate 200 de mii de euro.

Tragerea la sorti va fi transmisa in direct de Stiri.Botosani de la ora 15:00 si va putea fi urmarita la TV pe TVR 1.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Olimpicii fotbaliști din Botoșani, pe podium la faza zonală a competiției! (Foto)

astăzi, 07:34
7

Echipele reprezentative ale județului Botoșani, care s-au calificat la această fază a competiției, s-au întors acasă cu rezultate remarcabile.”Atât băieții, cât și...

Pecheziții la AJOFM: Trei agenți economici din Botoșani în vizorul Parchetului European!

astăzi, 07:18
89

Organele de cercetare, sub coordonarea procurorilor Parchetului European, în baza unui ordin de percheziţie domiciliară la sediul AJOFM Botoşani, au ridicat documente care au stat la baza fin...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Cuvios Ioan de la Lavra Veche; Sfântul Sfinţit Mucenic Pafnutie

astăzi, 07:00
15

În Pustia Palestinei, aproape de Ierusalim, se afla o frumoasă aşezare călugărească întemeiată de Sfântul Hariton şi se numea Lavra Veche, întrucât sfântul o...