ASTAZI: MECI ISTORIC pe Municipal! FC Botosani - Legia Varsovia, ora 20:00!

ASTAZI: MECI ISTORIC pe Municipal! FC Botosani - Legia Varsovia, ora 20:00!
Judetul Botosani, municipiul Botosani si, bineinteles, echipa de fotbal FC Botosani se afla in fata unei performante istorice.

Dupa ani de zile in care formatia botosaneana s-a zbatut prin ligile inferioare, la doar doi ani de la promovarea in Liga 1, Botosaniul gazduieste un meci cu adevarat special, mansa retur a turului doi preliminar din Europa League, impotriva unei forte europene, Legia Varsovia.

Chiar daca au intrat deja in istorie prin faptul ca au ajuns pana aici, botosanenii nu vor sa se opreasca si in aceasta seara, incepand cu ora 20:00, vor da totul pe teren pentru a obtine o calificare in turul trei preliminar. Nu va fi deloc usor, mai ales ca polonezii au un avantaj de un gol, insa, impreuna cu publicul spectator, FC Botosani vrea sa obtina o noua performanta.

Biletele sunt aproape epuizate, fiind disponibile tichete doar la peluze, astfel ca Stadionul Municipal va fierbe in aceasta seara. 

Cu inima, cu gandul si cu vocea vom fi alaturi de FC Botosani, suporteri, oficialitati, jurnalisti si conducatori! HAI FC BOTOSANI!
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Ionuț Tăbultoc

FC Botosani - Dinamo Bucuresti va fi arbitrat de Horatiu Fesnic

astăzi, 08:20
115

Partida va fi arbitrata la centru de Horatiu Fesnic din Cluj, ajutat de asistentii Valentin Avram si Gero Szabo. Din anul 2014 nu a mai castigat Dinamo pe Municipal, de la acel 2-1 din primul...

Daniel Popa, inaintea meciului cu Dinamo: ”Este un meci foarte special. O să încerc să dau tot ce e mai bun”

Duminică, 22 Octombrie 2017
577

Popa vrea ca la finalul campionatului FC Botosani sa fie in Play-Off si ca nu conteaza cine va marca.”Este un meci foarte special. O să încerc să dau tot ce e mai bun, dacă voi...

Costel Enache: ”În tur am simţit o putere impresionantă la Dinamo”

Sâmbătă, 21 Octombrie 2017
407

”Este un meci important, dificil, însă nu este unul final. Din punctul meu de vedere, indiferent de rezultat, lupta este foarte lungă şi mai este mult de muncă. Pentru noi urmează eta...