ASTAZI: MECI ISTORIC pe Municipal! FC Botosani - Legia Varsovia, ora 20:00!

ASTAZI: MECI ISTORIC pe Municipal! FC Botosani - Legia Varsovia, ora 20:00!
Judetul Botosani, municipiul Botosani si, bineinteles, echipa de fotbal FC Botosani se afla in fata unei performante istorice.

Dupa ani de zile in care formatia botosaneana s-a zbatut prin ligile inferioare, la doar doi ani de la promovarea in Liga 1, Botosaniul gazduieste un meci cu adevarat special, mansa retur a turului doi preliminar din Europa League, impotriva unei forte europene, Legia Varsovia.

Chiar daca au intrat deja in istorie prin faptul ca au ajuns pana aici, botosanenii nu vor sa se opreasca si in aceasta seara, incepand cu ora 20:00, vor da totul pe teren pentru a obtine o calificare in turul trei preliminar. Nu va fi deloc usor, mai ales ca polonezii au un avantaj de un gol, insa, impreuna cu publicul spectator, FC Botosani vrea sa obtina o noua performanta.

Biletele sunt aproape epuizate, fiind disponibile tichete doar la peluze, astfel ca Stadionul Municipal va fierbe in aceasta seara. 

Cu inima, cu gandul si cu vocea vom fi alaturi de FC Botosani, suporteri, oficialitati, jurnalisti si conducatori! HAI FC BOTOSANI!
 

 

Spune-ne opinia ta