Astăzi: meci CSM Botoșani - CSM Bacău, la Sala Polivalentă

Astăzi: meci CSM Botoșani - CSM Bacău, la Sala Polivalentă

Echipa botoșăneană de handbal masculin va înfrunta astăzi echipa secundă a formației de prima ligă CSM Bacău. Meciul începe la ora 13:00, la Sala Polivalentă "Elisabeta Lipa" din municipiul Botoșani, și se încadrează în etapa a 11-a a Diviziei A, seria A. 

“Începem a doua a parte a campionatului acasă, îmi doresc să pornim cu dreptul, așa cum am reușit în toamnă, tot împotriva celor de la CSM Bacău. Avem ceva probleme de lot și sper ca cei care le vor lua locul să o facă la fel de bine și să reușim să începem cu o victorie", a declarat Bogdan Muraru, antrenorul CSM Botoșani. 

“Meciul de azi este foarte important pentru noi, trebuie sa începem returul cu dreptul. Bacăul are o echipă tânăra, cu potențial, însă sperăm ca experiența echipei noastre sa facă diferența. Sperăm să facem un joc bun și așteptăm ca numărul suporterilor, dar și al iubitorilor de handbal, să fie mare la meciul de astăzi”, a subliniat Demir Codrin, jucător.

În prima etapă a turului, CSM Botoșani a câștigat cu 32-27 în fața echipei băcăoane, fiind singura victorie din actualul sezon. În retur, la Bacău, scorul a fost 31-30 în favoarea gazdelor de atunci. Botoșani ocupă ultima poziție în clasament, cu 4 puncte, în timp ce CSM Bacău se află o poziție mai sus, locul 5, cu 6 puncte.

 

Spune-ne opinia ta