ASTAZI la ora 14:00 incepe licitatia electronica pentru nocturna pe stadion: "Batalia se da in ultimele 25 de secunde"

ASTAZI la ora 14:00 incepe licitatia electronica pentru nocturna pe stadion: "Batalia se da in ultimele 25 de secunde"
Luni, incepand cu ora 14:00, si pana marti la ora 14:00, cele trei firme calificate in ultima faza a licitatiei pentru construirea nocturnei si a incalzirii in gazon vor participa la licitatia electronica.

SC Flash Lighting Services SA Bucuresti, SC Energobit SA Cluj Napoca si Asocierea de firme Electroalfa SA - Tiab SRL - Elsaco SA se vor "bate" pana maine la ora 14:00 in cele mai mici preturi.

"In prima zi nu cred ca depune cineva vreo oferta. Batalia se da in ultimele 25 de secunde. Cu totii isi fac calculele, cat de mult pot sa scada pretul, iar in ultimele secunde cine este mai rapid ala castiga", a spus Valeriu Iftime, finatatorul FC Botosani si actionar la Elsaco.

FC Botosani spera ca pana la startul noului sezon sa se realizeze macar 80 % din constructie.

In prima faza a licitatiei firmele au venit cu urmatoarele preturi: SC Flash Lighting Services SA (6.171.884 lei fara TVA), fiind urmata de SC Energobit SA (6.420.256 lei fara TVA) si SC Electroalfa SA - Tiab SRL - Elsaco SA (6.433.974 lei fara TVA).

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
97

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
601

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
209

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...