ASTAZI: Juniorii botosaneni incep returul campionatului national de fotbal! Vezi care sunt meciurile zilei!

ASTAZI: Juniorii botosaneni incep returul campionatului national de fotbal! Vezi care sunt meciurile zilei!
Juniorii A si B de la FC Botosani si CSS Botosani vor incepe duminica returul campionatului national. Toate cele patru formatii din Botosani vor juca pe teren propriu si vor incerca sa obtina primele puncte din 2014.

CSS Botosani, meci cu FC Vaslui

De la ora 12:00, la Roma, juniorii A de la CSS Botosani vor intalni pe FC Vaslui, urmand ca de la ora 14:00 sa joace juniorii B a acelorasi cluburi.

Primul meci va fi arbitrat de Ciobanu Iustin (Piatra Neamţ - Neamţ), ajutat la cele doua tuse de Roman Andrei Alexandru (Târgu Neamţ - Neamţ) si Cosma Florin Mihai (Piatra Neamţ - Neamţ).

Cel de-al doilea joc va fi condus la centru de Aruşoaie Ovidiu (Piatra Neamţ - Neamţ), in timp ce asistentii vor ramane aceeasi.

Juniorii A de la CSS Botosani ocupa locul 10 in clasament cu 9 puncte, in timp ce juniorii B se afla pe locul 2 cu 30 de puncte.

FC Botosani, duel la Bucecea cu SC Bacau

Juniorii de la FC Botosani va juca si ei pe teren propriu, la Bucecea, impotriva celor de la SC Bacau. Juniorii A se vor duela de la ora 12:00, iar juniorii B se vor intalni de la ora 14:00.

Partidele vor fi arbitrate de Lungu Valentin (Iaşi - Iaşi), la centru in primul joc, ajutat la cele doua linii de Patrichi Ştefan (Iaşi - Iaşi) si Aniţoaei Petronela (Iaşi - Iaşi), in timp ce al doua partida va fi condusa la centru de Iacob Giorgel (Iaşi - Iaşi).

Juniorii A de la FC Botosani se afla pe locul 9 in clasament cu 10 puncte, in timp ce juniorii B sunt tot  pe locul 9 cu 14 puncte.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
750

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
242

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
198

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...