ASTAZI: Grecia - Romania, in preliminariile Euro 2016

ASTAZI: Grecia - Romania, in preliminariile Euro 2016
Nationalele Greciei si Romaniei se vor infrunta duminica seara (de la ora 21:45, in direct pe TVR 1), in prima etapa a preliminariilor pentru Campionatul European din 2016.

Intalnirea dintre cele doua reprezentative va avea loc la Pireus si vine la aproape un an dupa ce Grecia a eliminata Romania in barajul pentru calificarea la Cupa Mondiala din Brazilia. Fata de meciurile de anul trecut, Grecia si-a schimbat antrenorul, acum pe banca elenilor va sta italianul Claudio Ranieri, dar si incearca sa intinereasca lotul.

Astfel, sunt multi care o dau favorita pe Romania in partida de duminica seara. Claudio Ranieri se asteapta ca romanii sa fie insetati de revansa: "Ma astept sa priveasca acest meci ca pe o revansa. Tratam Romania cu respect, mai ales ca au un avantaj ca Liga 1 a inceput mult mai devreme decat campionatul din Grecia".

De partea cealalta, Piturca a declarat: "E un meci extrem de important. Ma astept la un rezultat bun, pentru a avea un tonus si moral ridicat pentru meciurile ce urmeaza".

Pentru aceasta disputa, Victor Piturca nu-l va avea la dispozitie pe Tanase, accidentat, in timp ce Goian e incert.

ECHIPELE PROBABILE:

GRECIA: Karnezis - Torosidis, Papastathopoulos, Manolas, Cholebas - Kone, Samaris, Christodoulopoulos - Salpingidis, Mitroglou, Samaras. Antrenor: Claudio Ranieri.

ROMANIA: Tatarusanu - Tamas, Chiriches, Grigore, Rat - Pintilii, Hoban - Chipciu, Stancu, Maxim - Marica. Antrenor: Victor Piturca. Arbitru: Mark Clattenburg (Anglia).

sursa: ziare.com

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sancțiuni de 9.000 de lei pentru apelare nejustificată sau abuzivă la 112!

astăzi, 13:29
16

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 3 acțiuni punctuale, în cadrul planului BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu jandarmii și ...

Strigătul disperat al unui botoșănean care vrea să își salveze copilul. ”Atunci am descoperit inflamația de pe cerebel…”

astăzi, 12:46
200

”Pe 1 ianuarie fiind la Botoșani în vizită la părinții mei, ne-am internat la spital acolo, unde a stat o săptămână făcându-i-se diferite investigații cu rezultatele a...

Șoferii ar putea fi amendați pe baza filmărilor făcute de alți șoferi. Există o singură condiție!

astăzi, 11:50
119

Un proiect de ordonanță prevede că imaginile surprinse astfel pot fi trimise polițiștilor, iar în baza lor, s-ar putea da amenzi. Asta ar putea contribui la reducerea numarului de accidente...