Astăzi: FC Botoșani - Viitorul Constanța. Hagi despre echipa botoșăneană: „Un adversar care joacă un fotbal bun, agresiv, o echipă foarte puternică acasă”

Astăzi: FC Botoșani - Viitorul Constanța. Hagi despre echipa botoșăneană: „Un adversar care joacă un fotbal bun, agresiv, o echipă foarte puternică acasă”

FC Botoşani şi Viitorul Constanţa se întâlnesc luni, de la ora 20.30, pe stadionul "Municipal", într-o partidă contând pentru etapa a 18-a a Ligii 1 de fotbal.

 FC Botoşani are o singură victorie pe teren propriu, în acest sezon, din opt încercări, însă situaţia din clasament nu-i mai permite paşi greşiţi. Moldovenii vor în play-off, însă sunt patru puncte până acolo, iar un succes cu Viitorul i-ar permite trupei lui Marius Croitoru să mai spere. În caz contrar, botoşănenii vor putea pierde contactul cu grupul echipelor care trag speranţe la play-off.

În istoria meciurilor directe disputate în Liga 1, pe terenul moldovenilor, FC Botoşani a obţinut două victorii,  două meciuri s-au terminat la egalitate, iar două partide au revenit constănţenilor, ceea ce arată că meciul de luni este deschis oricărui rezultat

De partea cealaltă, FC Viitorul Constanţa poate ajunge pe prima poziţie în clasament, la egalitate de puncte cu CFR Cluj, după egalul obţinut pe terenul celor de la Hermannstadt, duminică seară, scor 1-1. Trupa lui Gheorghe Hagi vine după trei partide fără înfrângere, are un moral bun şi poate surprinde o dată-n plus, cum a făcut-o de nenumărate ori în ultimele sezoane.

La constănţeni, este posibil să revină pe teren şi brazilianul Eric de Oliveira, ieşit din circuit de mai bine de două luni. La ultima conferinţă de presă înainte de meci, Hagi a analizat formaţia din Botoşani şi se aşteaptă la un meci de mare luptă.

"O deplasare grea, un adversar care joacă un fotbal bun, agresiv, o echipă foarte puternică acasă şi sperăm să reuşim un meci foarte bun şi să ne întoarcem acasă cu un rezultat pozitiv, cu o victorie, suntem într-un moment bun şi sperăm să exploatăm acest moment. Dar sunt conştient că trebuie să facem un meci foarte bun ca să aspirăm la puncte, la victorie. E o echipă care îţi creează o presiune enormă acasă şi sperăm să rezistăm acestei presiuni şi să facem fotbalul nostru", a declarat Hagi, pentru TelekomSport.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
17

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...

Atenție la condițiile de trafic! Cod galben de ceață în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 09:21
35

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru localitățile: Dorohoi, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Avrămeni...

Olimpiada de Limba și literatura ucraineană maternă 2024 – etapa națională – se va desfășura începând de luni la Botoșani

astăzi, 09:05
29

În perioada 22-25 aprilie 2024, la Botoșani se va desfășura a XXX-a ediție a Olimpiadei naționale de limba și literatura ucraineană maternă – etapa națională, un eveniment de pre...