ASTAZI: FC Botosani - ACS Poli Timisoara! Botosanenii sunt in afara Play-Off-ului
SPORT

ASTAZI: FC Botosani - ACS Poli Timisoara! Botosanenii sunt in afara Play-Off-ului
FC Botosani a ajuns pe locul 7 in clasamentul Ligii 1, in afara Play-Off-ului, in urma rezultatelor inregistrate in prima etapa din returul sezonului regulat.

CFR Cluj a invins Chiajna cu 2-1, iar Gaz Metan Medias, ultima echipa care a intrat in insolventa, a invins cu scorul de 3-1 pe ASA Targu Mures si a urcat pe locul 3.

FC Botosani poate ajunge pe locul 3 daca va invinge in aceasta seara pe Poli Timisoara, iar Viitorul pierde cu Voluntari. Botosanenii joaca astazi cu ACS Poli Timisoara, incepand cu ora 20:30, pe stadionul Municipal, iar cu 3 puncte castigate vor acumula 23 de puncte.

Meciul va fi arbitrat la centru de George Gaman, ajutat de asistentii Daniel Mitruti si Sebastian Stoianov. (VEZI CLASAMENTUL AICI)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sancțiuni de 9.000 de lei pentru apelare nejustificată sau abuzivă la 112!

astăzi, 13:29
19

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 3 acțiuni punctuale, în cadrul planului BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu jandarmii și ...

Strigătul disperat al unui botoșănean care vrea să își salveze copilul. ”Atunci am descoperit inflamația de pe cerebel…”

astăzi, 12:46
212

”Pe 1 ianuarie fiind la Botoșani în vizită la părinții mei, ne-am internat la spital acolo, unde a stat o săptămână făcându-i-se diferite investigații cu rezultatele a...

Șoferii ar putea fi amendați pe baza filmărilor făcute de alți șoferi. Există o singură condiție!

astăzi, 11:50
123

Un proiect de ordonanță prevede că imaginile surprinse astfel pot fi trimise polițiștilor, iar în baza lor, s-ar putea da amenzi. Asta ar putea contribui la reducerea numarului de accidente...