ASTAZI: CSU Craiova - FC Botosani, cu Istvan Kovacs la centru. Botosanenii sunt fara victorie pe terenul oltenilor
SPORT

FC Botosani poate profita din nou de egalul celor de la FCSB cu Astra (1-1), pentru a se distanta in clasament. Pentru asta, botosanenii au nevoie de o victorie pe terenul celor de la CSU Craiova.

ASTAZI: CSU Craiova - FC Botosani, cu Istvan Kovacs la centru. Botosanenii sunt fara victorie pe terenul oltenilor

Partida cu oltenii va avea loc astazi, incepand cu ora 17:30, la Drobeta-Turnu Severin, si va fi arbitrata de Istvan Kovacs. Acesta va fi ajutat de asistentii Octavian Sofre si Alexandru Cerei.

Antrenori craiovenilor, Devis Mangia, ar putea miza inca din primul minut al meciului pe botosaneanul Andrei Burlacu, cel care etapa trecuta a fost titular si a primit cea mai mare nota in Gazeta Sporturilor. Andrei Burlacu a fost si in curtea celor de la FC Botosani, insa dupa doua saptamani de probe, Leo Grozavu a decis ca nu are nevoie de el. O luna mai tarziu il cumpara CSU Craiova.

Cele doua formatii s-au intalnit de 8 ori in Liga 1, iar 3 dintre meciuri (toate pe teren propriu) au fost castigate de Craiova. Un singur meci s-a terminat la egalitate (la Craiova), iar botosanenii au 4 victorii (toate pe Municipal).

 

Spune-ne opinia ta