Ascultați reacția IRONICA a crainicului din Ploiești la adresa "FCSB, echipa dansatoare de hore taranesti"! A apărut înregistrarea! VIDEO

Ascultați reacția IRONICA a crainicului din Ploiești la adresa "FCSB, echipa dansatoare de hore taranesti"! A apărut înregistrarea! VIDEO
Inaintea meciului dintre Petrolul si Steaua, din turul semifinalei Cupei Romaniei (1-1), crainicul arenei "Ilie Oana" a prezentat ironic echipa oaspete. Acum au aparut si imaginile video.

Formatia campioana a cerut trecerea in raportul de joc al observatorilor a manifestarilor crainicului, care risca o amenda.

"În aceasta seară, cu o tradiție de peste 90 ani în fotbalul românesc, Petrolul Ploieşti întâlneşte o echipă care joacă în nocturnă pentru prima dată în istoria sa într-un meci oficial în deplasare. Este prima confruntare între Petrolul și o echipă care nu are nici un gol marcat în întreaga sa existență. FCSB este o debutantă în această competiţie. Ne pare rău, dar nu avem istoric cu această echipă dansatoare de hore tradiţionale ţărăneşti" a fost mesajul ironic al crainicului stadionului "Ilie Oana", Mircea Baganagiu.

Apoi, el s-a disculpat si a spus ca nu a facut decat sa preia de pe internet glumele privind numele şi palmaresul adversarei. "Am vrut să destind atmosfera. Resping orice acuzaţie că aş fi incitat în vreun fel spectatorii. Din contră, cred că i-am făcut să zâmbească. E plin internetul cu echipa FCSB care nu are niciun palmares", a comentat crainicul, potrivit observatorulph.ro.

După meci, marcatorul golului Stelei, Alexandru Chipciu, a avut o reacţie vehementa la adresa lui Baganagiu: "Îi dedic acest gol crainicului stadionului, pentru că am auzit ce a facut inainte de meci şi pentru că, imediat după ce ei au marcat, ne-a numit, ironic, FCSB. Nu cred că era nevoie de aceste ironii".

Steaua a cerut consemnarea celor intamplate in raportul observatorilor, Octavian Goga din Brașov si Cornel Sorescu din Pitești. Crainicul si Petrolul vor ajunge la "Comisii" si riscă o amendă. Vezi mai jos imaginile postate de sportonlineph.ro!
Ascultați reacția crainicului din Ploiești la adresa FCSB! A a... Ascultați reacția crainicului din Ploiești la adresa FCSB! :-o A apărut înregistrarea ---> http://bit.ly/1x3ojeNCe a putut să zică în apărarea lui! ---> http://bit.ly/1x3ojeNDetalii pe www.dolcesport.ro.
Posted by Dolce Sport on 7 Martie 2015

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Femeia pentru care doi poliţişti au oprit pe A1 să-i schimbe pneul spart: "Nu le ştiu numele, însă acum le cunosc sufletul"

Vineri, 23 Februarie 2018
1470

În urmă cu câteva zile, pe Facebook a făcut vâlvă o fotografie cu doi poliţişti care schimbau cauciucul de la maşina unei femei care rămăsese în pană pe A1.Maria C...

Dezbateri în Consiliul Judeţean pe marginea verificărilor metrologice ale apometrelor

Vineri, 23 Februarie 2018
413

Alesul judeţean a avut o interpelare şi a cerut lămuriri în cadrul şedinţei ordinare a CJ, ce a avut loc joi. "Procedura de verificare metrologică se face pe banii populaţiei. Eu nu cred ...

Fondurile Prima Casă au fost distribuite băncilor după noi reguli. Vezi cum se dau banii anul acesta

Vineri, 23 Februarie 2018
352

Plafonul de garanţii aprobat luna trecută de Ministerul Finanţelor Publice pentru acest an este cu 20% mai mic faţă de cel din 2017.La finalul anului trecut, Ministerul Finanţelor Publice a ...