Ascultați reacția IRONICA a crainicului din Ploiești la adresa "FCSB, echipa dansatoare de hore taranesti"! A apărut înregistrarea! VIDEO

Ascultați reacția IRONICA a crainicului din Ploiești la adresa "FCSB, echipa dansatoare de hore taranesti"! A apărut înregistrarea! VIDEO
Inaintea meciului dintre Petrolul si Steaua, din turul semifinalei Cupei Romaniei (1-1), crainicul arenei "Ilie Oana" a prezentat ironic echipa oaspete. Acum au aparut si imaginile video.

Formatia campioana a cerut trecerea in raportul de joc al observatorilor a manifestarilor crainicului, care risca o amenda.

"În aceasta seară, cu o tradiție de peste 90 ani în fotbalul românesc, Petrolul Ploieşti întâlneşte o echipă care joacă în nocturnă pentru prima dată în istoria sa într-un meci oficial în deplasare. Este prima confruntare între Petrolul și o echipă care nu are nici un gol marcat în întreaga sa existență. FCSB este o debutantă în această competiţie. Ne pare rău, dar nu avem istoric cu această echipă dansatoare de hore tradiţionale ţărăneşti" a fost mesajul ironic al crainicului stadionului "Ilie Oana", Mircea Baganagiu.

Apoi, el s-a disculpat si a spus ca nu a facut decat sa preia de pe internet glumele privind numele şi palmaresul adversarei. "Am vrut să destind atmosfera. Resping orice acuzaţie că aş fi incitat în vreun fel spectatorii. Din contră, cred că i-am făcut să zâmbească. E plin internetul cu echipa FCSB care nu are niciun palmares", a comentat crainicul, potrivit observatorulph.ro.

După meci, marcatorul golului Stelei, Alexandru Chipciu, a avut o reacţie vehementa la adresa lui Baganagiu: "Îi dedic acest gol crainicului stadionului, pentru că am auzit ce a facut inainte de meci şi pentru că, imediat după ce ei au marcat, ne-a numit, ironic, FCSB. Nu cred că era nevoie de aceste ironii".

Steaua a cerut consemnarea celor intamplate in raportul observatorilor, Octavian Goga din Brașov si Cornel Sorescu din Pitești. Crainicul si Petrolul vor ajunge la "Comisii" si riscă o amendă. Vezi mai jos imaginile postate de sportonlineph.ro!
Ascultați reacția crainicului din Ploiești la adresa FCSB! A a... Ascultați reacția crainicului din Ploiești la adresa FCSB! :-o A apărut înregistrarea ---> http://bit.ly/1x3ojeNCe a putut să zică în apărarea lui! ---> http://bit.ly/1x3ojeNDetalii pe www.dolcesport.ro.
Posted by Dolce Sport on 7 Martie 2015

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alertă alimentară: Un tip de file somon afumat, retras de la comercializare dintr-un supermarket

astăzi, 12:35
73

Societatea Negro 2000 SRL procedează joi la retragerea de la comercializare a produsului "File de somon afumat 140g", urmare evidenţierii prezenţei Listeria monocytogenes, a informat joi ...

Statul a decis: Cum poți obține concediu pe un an și bani lunar

astăzi, 11:53
464

Există anumite condiţii care trebuie îndeplinite. Salariaţii, dar şi persoanele care obţin venituri din activităţi independente ori agricole, pot beneficia de un concediu de un an de acom...

Racordarea la gaze, gratuitatea care costă. Cei care vor racord la gaz ar trebui să nu mai plătească extinderile de rețea!

astăzi, 10:59
328

În România, gratuitatea se plăteşte! Distribuitorii de gaze naturale au fost obligaţi prin noua lege a energiei să facă pe banii lor extinderile de rețea. În realitate în...