Așa arată buza SPARTĂ a lui Golofca, dupa ce a fost lovit de Leo Grozavu! FOTO
SPORT

FANATIK.RO a intrat în posesia unor imagini de-a dreptul șocante cu buza spartă a lui Cătălin Golofca după loviturile primite de la antrenorul său!

Așa arată buza SPARTĂ a lui Golofca, dupa ce a fost lovit de Leo Grozavu! FOTO

Imaginile sunt grăitoare și arată că Leo Grozavu l-a „altoit” pe jucătorul său mult mai rău decât s-a văzut la TV, tehnicianul Botoșaniului lovindu-l din plin pe propriul fotbalist!

FANATIK.RO a încercat să ia legătura cu jucătorul Botoșaniului, însă acesta a refuzat să comenteze în orice fel cele întâmplate. Totuși, imaginile au ajuns la agentul lui Golofca, acesta fiind de-a dreptul șocat de urmările incidentului.

FC Botoșani a pierdut clar la Giurgiu, 0-3 cu Astra, iar antrenorul oaspeților, Leo Grozavu, și-a pierdut cumpătul și a lovit un jucător de-al lui. În minutul 83, Golofca a fost schimbat cu Herghelegiu.

Fotbalistul a părăsit terenul, s-a așezat pe bancă, dar, de nervi că nu i-a ieșit jocul și ar mai fi fost înjurat de Grozavu, a aruncat cu tricoul înspre tehnician! Leo Grozavu l-a văzut și s-a dus glonț către el. L-a luat de gât și l-a întins pe marginea băncii. Au intervenit cei de pe bancă și l-au calmat, cu greu, pe Grozavu! 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Poliţia Română, sfaturi pentru folosirea telefonului: Atenţie la aplicaţiile folosite

astăzi, 19:54
289

Poliţia Română recomandă atenţie sporită atunci când folosim telefoanele mobile, printre sfaturi fiind evitarea utilizării reţelelor wi-fi publice pentru operaţiuni bancare, comer...

Președintele Societății Române de Științe Matematice: România are din ce în ce mai mulți analfabeți funcțional! Bacalaureatul trebuie schimbat!

astăzi, 18:42
219

Radu Gologan, presedintele Societatii Romane de Stiinte Matematice, a declarat ca forma de desfasurare a examenului de Bacalaureat ar trebui modificata, cea existenta, in care se pune accent pe memora...

Pașaportul temporar va fi eliberat în trei zile numai dacă dovedești urgența obținerii sale, au decis deputații

astăzi, 09:49
340

Deși vom avea posibilitatea de a cere un pașaport temporar pentru că refuzăm unul electronic simplu, nu-l vom obține în termen de trei zile, ci în zece zile lucrătoare, cât dur...