Așa arată buza SPARTĂ a lui Golofca, dupa ce a fost lovit de Leo Grozavu! FOTO
SPORT

FANATIK.RO a intrat în posesia unor imagini de-a dreptul șocante cu buza spartă a lui Cătălin Golofca după loviturile primite de la antrenorul său!

Așa arată buza SPARTĂ a lui Golofca, dupa ce a fost lovit de Leo Grozavu! FOTO

Imaginile sunt grăitoare și arată că Leo Grozavu l-a „altoit” pe jucătorul său mult mai rău decât s-a văzut la TV, tehnicianul Botoșaniului lovindu-l din plin pe propriul fotbalist!

FANATIK.RO a încercat să ia legătura cu jucătorul Botoșaniului, însă acesta a refuzat să comenteze în orice fel cele întâmplate. Totuși, imaginile au ajuns la agentul lui Golofca, acesta fiind de-a dreptul șocat de urmările incidentului.

FC Botoșani a pierdut clar la Giurgiu, 0-3 cu Astra, iar antrenorul oaspeților, Leo Grozavu, și-a pierdut cumpătul și a lovit un jucător de-al lui. În minutul 83, Golofca a fost schimbat cu Herghelegiu.

Fotbalistul a părăsit terenul, s-a așezat pe bancă, dar, de nervi că nu i-a ieșit jocul și ar mai fi fost înjurat de Grozavu, a aruncat cu tricoul înspre tehnician! Leo Grozavu l-a văzut și s-a dus glonț către el. L-a luat de gât și l-a întins pe marginea băncii. Au intervenit cei de pe bancă și l-au calmat, cu greu, pe Grozavu! 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Co-fondatorul Microsoft a murit în urma unui cancer, la vârsta de 65 de ani

astăzi, 08:47
22

Un val de personalităţi a reacţionat după moartea sa, inclusiv fostul său asociat şi mult timp CEO Microsoft Bill Gates, cu care s-a certat când a părăsit grupul, în anii '80.&...

Frigiderele de la morga din Botoșani, stricate de 3 zile

astăzi, 07:38
321

​Frigiderele de la morga Spitalului Județean de Urgență din Botoșani sunt stricate de 3 zile, personalul medical fiind nevoit să accelereze necropsiile sau să transfere cadavrele la morga Mate...

Curiosul caz al actorului și patriotului român Andrei Ciopec

Luni, 15 Octombrie 2018
672

Ciopec joacă în prezent în Frații Karamazov, la Teatrul Regina Elisabeta, este un creștin ortodox practicant, a votat DA la referendum, face spectacole caritabile pentru copii, câ...