Așa arată buza SPARTĂ a lui Golofca, dupa ce a fost lovit de Leo Grozavu! FOTO
SPORT

FANATIK.RO a intrat în posesia unor imagini de-a dreptul șocante cu buza spartă a lui Cătălin Golofca după loviturile primite de la antrenorul său!

Așa arată buza SPARTĂ a lui Golofca, dupa ce a fost lovit de Leo Grozavu! FOTO

Imaginile sunt grăitoare și arată că Leo Grozavu l-a „altoit” pe jucătorul său mult mai rău decât s-a văzut la TV, tehnicianul Botoșaniului lovindu-l din plin pe propriul fotbalist!

FANATIK.RO a încercat să ia legătura cu jucătorul Botoșaniului, însă acesta a refuzat să comenteze în orice fel cele întâmplate. Totuși, imaginile au ajuns la agentul lui Golofca, acesta fiind de-a dreptul șocat de urmările incidentului.

FC Botoșani a pierdut clar la Giurgiu, 0-3 cu Astra, iar antrenorul oaspeților, Leo Grozavu, și-a pierdut cumpătul și a lovit un jucător de-al lui. În minutul 83, Golofca a fost schimbat cu Herghelegiu.

Fotbalistul a părăsit terenul, s-a așezat pe bancă, dar, de nervi că nu i-a ieșit jocul și ar mai fi fost înjurat de Grozavu, a aruncat cu tricoul înspre tehnician! Leo Grozavu l-a văzut și s-a dus glonț către el. L-a luat de gât și l-a întins pe marginea băncii. Au intervenit cei de pe bancă și l-au calmat, cu greu, pe Grozavu! 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Avertismentul drumarilor pentru șoferi, la începutul unui weekend în care se anunță viscol și temperaturi de -18 grade, în Moldova!

Vineri, 23 Februarie 2018
300

Meteorologii anunta pentru acest weekend o racire accentuata a vremii, cu temperaturi ce pot ajunge si la -18 grade. De asemenea, se anunta ninsori pe spatii extinse, cu vant puternic, ce va spulbera ...

Garda Forestieră şi-a dotat maşinile de intervenţie cu camere video, hoții de lemne nu mai au scăpare. Cel puțin teoretic!

Vineri, 23 Februarie 2018
142

În lupta cu hoţii de lemne care defrişează pădurile, Garda Forestieră Suceava şi-a dotat maşinile de intervenţie cu camere video. Asta pentru a putea proba mult mai uşor infracţiunile,...

Lider sindical din Poliţie, confirmă ce bănuiau toţi şoferii: Poliţiştii au o normă de amenzi pe care trebuie să o îndeplinească

Vineri, 23 Februarie 2018
627

Poliţiştii au o normă de amenzi pe care trebuie să o îndeplinească pentru ca şefii lor să se poată lăuda cu rezultatele la bilanţ şi chiar s-a ajuns la o competiţie între aceştia, decla...