Așa arată buza SPARTĂ a lui Golofca, dupa ce a fost lovit de Leo Grozavu! FOTO
SPORT

FANATIK.RO a intrat în posesia unor imagini de-a dreptul șocante cu buza spartă a lui Cătălin Golofca după loviturile primite de la antrenorul său!

Așa arată buza SPARTĂ a lui Golofca, dupa ce a fost lovit de Leo Grozavu! FOTO

Imaginile sunt grăitoare și arată că Leo Grozavu l-a „altoit” pe jucătorul său mult mai rău decât s-a văzut la TV, tehnicianul Botoșaniului lovindu-l din plin pe propriul fotbalist!

FANATIK.RO a încercat să ia legătura cu jucătorul Botoșaniului, însă acesta a refuzat să comenteze în orice fel cele întâmplate. Totuși, imaginile au ajuns la agentul lui Golofca, acesta fiind de-a dreptul șocat de urmările incidentului.

FC Botoșani a pierdut clar la Giurgiu, 0-3 cu Astra, iar antrenorul oaspeților, Leo Grozavu, și-a pierdut cumpătul și a lovit un jucător de-al lui. În minutul 83, Golofca a fost schimbat cu Herghelegiu.

Fotbalistul a părăsit terenul, s-a așezat pe bancă, dar, de nervi că nu i-a ieșit jocul și ar mai fi fost înjurat de Grozavu, a aruncat cu tricoul înspre tehnician! Leo Grozavu l-a văzut și s-a dus glonț către el. L-a luat de gât și l-a întins pe marginea băncii. Au intervenit cei de pe bancă și l-au calmat, cu greu, pe Grozavu! 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Peste un sfert din masinile verificate in prima parte a anului 2018 au fost gasite neconforme de RAR Botosani!

astăzi, 12:20
115

Registrul Auto Român a verificat din punct de vedere tehnic în trafic, în primele 6 luni ale lui 2018, 33.726. de vehicule, la nivelul întregii țări. În urma controalel...

Simona Halep triumfă din nou la Montreal!

Duminică, 12 August 2018
990

Liderul clasamentului mondial al WTA, Simona Halep a câștigat, duminică seara, Rogers Cup, după ce a învins-o în trei seturi, cu scorul de 7-6, 3-6, 6-4 pe tenismena americană&nb...

Lor cine le cere scuze? Povestea uneia dintre cele mai tulburătoare imagini de la protestele de vineri!

Sâmbătă, 11 August 2018
3931

Femeia a povestit pentru HotNews experiența brutală prin care a trecut. Ea și prietenul său de familie, Mihai, se aflau în spatele jandarmilor și strângeau gunoaiele. Danny poves...