Așa arată buza SPARTĂ a lui Golofca, dupa ce a fost lovit de Leo Grozavu! FOTO
SPORT

FANATIK.RO a intrat în posesia unor imagini de-a dreptul șocante cu buza spartă a lui Cătălin Golofca după loviturile primite de la antrenorul său!

Așa arată buza SPARTĂ a lui Golofca, dupa ce a fost lovit de Leo Grozavu! FOTO

Imaginile sunt grăitoare și arată că Leo Grozavu l-a „altoit” pe jucătorul său mult mai rău decât s-a văzut la TV, tehnicianul Botoșaniului lovindu-l din plin pe propriul fotbalist!

FANATIK.RO a încercat să ia legătura cu jucătorul Botoșaniului, însă acesta a refuzat să comenteze în orice fel cele întâmplate. Totuși, imaginile au ajuns la agentul lui Golofca, acesta fiind de-a dreptul șocat de urmările incidentului.

FC Botoșani a pierdut clar la Giurgiu, 0-3 cu Astra, iar antrenorul oaspeților, Leo Grozavu, și-a pierdut cumpătul și a lovit un jucător de-al lui. În minutul 83, Golofca a fost schimbat cu Herghelegiu.

Fotbalistul a părăsit terenul, s-a așezat pe bancă, dar, de nervi că nu i-a ieșit jocul și ar mai fi fost înjurat de Grozavu, a aruncat cu tricoul înspre tehnician! Leo Grozavu l-a văzut și s-a dus glonț către el. L-a luat de gât și l-a întins pe marginea băncii. Au intervenit cei de pe bancă și l-au calmat, cu greu, pe Grozavu! 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Decizie în cazul mecanicilor români care schimbau piesele originale cu unele second-hand!

Marţi, 22 Ianuarie 2019
1427

O escrocherie folosită de angajaţii service-ului unei cunoscute reprezentanţe auto, care foloseau la reparaţii piese second-hand şi întocmeau facturi pentru produse originale noi, a fost de...

IMPORTANT: Relația între alimentație și cancer

Marţi, 22 Ianuarie 2019
666

Este cunoscut faptul ca stilul de viata ne poate influenta sanatatea. Dieta noastra include alimente benefice (care ne pot proteja organismul impotriva cancerului), cat si alimente nocive, ce cresc ri...

Supărarea unui polițist: "Am rămas categoria bugetară cea mai batjocorită de actualii guvernanţi"

Luni, 21 Ianuarie 2019
1239

Vicepreşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor din România SNPR DECUS, Bogdan Bănică, a publicat pe contul său de Facebook doi fluturaşi de salariu din care reiese că, în ...