AS Roma va juca miercuri cu Rapid CFR Suceava

AS Roma va juca miercuri cu Rapid CFR Suceava
Federatia Romana de Fotbal a anuntat astazi partidele din Faza a II-a a Cupei Romaniei. Astfel, AS Roma va intalni miercuri 29 iulie incepand cu ora 17:30, echipa suceveana Rapid CFR Suceava (Liga a III-a). Feroviarii au eliminat in Faza I pe cei de la Dorna Vatra Dornei cu 4-0.

Au incheiat sezonul 2008-2009 pe locul 9

Adversarii romanilor au terminat pe locul 9/18 in sezonul trecut de Liga a III-a cu un numar de 51 de puncte. CFR-istii au obtinut 14 victorii, 9 egaluri si 11 infrangeri.

Sunt in cantonament la Paltinoasa

Sucevenii au intrat in cantonament inca de luni la Paltinoasa, unde vor efectua antrenamente pana duminica. Inainte de plecarea in cantonament, sucevenii au disputat doua meciuri amicale cu CS Gura Humorului. Primul meci s-a incheiat cu victoria CFR-istilor care au invins cu 2-0, iar cel de-al doilea meci s-a incheiat la egalitate, scor 1-1.

Adversarii de miercuri sunt prezenti in jocul Fifa 09

Rapid CFR Suceava este una din cele 11 echipe din Liga a III-a prezente in jocul Fifa 09, alaturi de Raraul Campulung Moldovenesc, Poli II Iasi, FC Rapid II, etc.

Vor evolua din noul sezon pe "ARENI"

Incepand cu sezonul 2009-2010, pe langa Cetatea Suceava, pe Stadionul "Areni" va juca meciurile de acasa si echipa Rapid CFR Suceava. In acest sens se fac demersuri la Federatia Romana de Fotbal pentru ca, la stabilirea calendarului competitional, sa se tina cont de acest lucru.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect de lege: Minorii de 17 ani, cu permis, ar putea conduce alături de un însoțitor cu experiență!

Miercuri, 24 Aprilie 2024
73

Comisiile juridică și pentru apărare din Senat au aprobat un proiect de lege care permite minorilor de 17 ani, cu permis categoriile B și BE, să conducă cu un însoțitor cu experiență de...

Polițiștii dintr-o localitate din Botoșani au discutat cu elevii pe tema siguranței online! (Foto)

Miercuri, 24 Aprilie 2024
83

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi alături i-au vizitat pe copiii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Ion Bojoi” din localitate. Prin intermediul activităților educa...

Elevi ai unui liceu tehnologic din județ au învățat, alături de alți colegi din țară, cum să combată șomajul

Miercuri, 24 Aprilie 2024
115

106 elevi de la 13 licee din 11 localități au lucrat în echipe, în cadrul workshop-ului virtual JA Social Innovation Camp, organizat de Junior Achievement (JA) România ca parte a p...