AROGANTA polonezilor inaintea antrenamentului oficial! Vezi ce au spus la conferinta de presa! FOTO & VIDEO de la pregatirea de pe Municipal!
NEWS ALERT

AROGANTA polonezilor inaintea antrenamentului oficial! Vezi ce au spus la conferinta de presa! FOTO & VIDEO de la pregatirea de pe Municipal!
Inaintea antrenamentului oficial al polonezilor de la Legia Varsovia, antrenorul Henning Berg si fundasul Bartosz Bereszyński au participat la conferinta de presa dedicata partidei de joi seara.

Jucatorul polonezilor a spus ca e foarte bine daca Leo Grozavu a visat ca vor castiga la loviturile de departajare, insa acesta nu va avea ocazia sa vada asa ceva, pentru ca Legia va transa meciul in cele 90 de minute.

In plus, fotbalistul Legiei spune ca nici macar nu au exersat loviturile de la 11 m, pentru ca nu au luat in calcul aceasta varianta de calificare.

"Rezultatul din Varsovia a fost un rezultat bun pentru Botosani, dar si pentru noi. Maine vom incerca sa facem un meci bun, insa ne asteptam la o alta reactie a celor de la Botosani, la contraatacuri puternice, insa vom vedea ce va fi maine. Nu am exersat loviturile de la 11 m, fiecare jucator se descurca daca se va ajunge acolo, insa speram ca nu se va decide calificare la lovituri de departajare. Foarte bine ca antrenorului Botosaniului a visat ca se vor califica la penalty-uri. Noi vom juca maine la adevarata valoare si sper ca nu se va ajunge la 11 m",
a spus Bereszyński.

Intrebat daca a fost impresionat de vreun jucator de la Botosani, Bartosz Bereszyński a spus ca singurul jucator care i-a placut a fost Quenten Martinus, care nici nu a jucat in Polonia.

"Jucatorul cu 11 de la Botosani mi-a placut mult. A fost accidentat pentru meciul din Varsovia si nu a putut juca, dar am vazut cateva imagini cu el si are un dribling foarte bun. Va juca maine seara?", a adaugat fundasul oaspetilor.

Imediat dupa conferinta, jucatorii Legiei au efectuat primul antrenament pe stadionul Municipal. Partida dintre acestia si FC Botosani va avea loc maine seara, incepand cu ora 20:00.









































 

 

Spune-ne opinia ta