Arbitrul român care s-a dat sloven și turc, la meciul Botosaniului, a fost luna trecută în Singapore! VIDEO cu un penalty inventat impotriva FC-ului, iarna trecuta!
SPORT

Nu este pentru prima data cand arbitrul roman Dan Petre o arbitreaza pe FC Botosani, in Antalya. In ianuarie 2016, Petre a fost în Turcia și, din spusele unor apropiați din Târgoviște, potrivit GSP.ro, "paria circa 1.000 de euro pe meci".
 

Arbitrul român care s-a dat sloven și turc, la meciul Botosaniului, a fost luna trecută în Singapore! VIDEO cu un penalty inventat impotriva FC-ului, iarna trecuta!

 Dan Petre (dreapta) alături de Cristian Grigorașcu, celălalt arbitru implicat în scandal  Foto: Facebook.com

Și indică meciul Jagiellonia Bialystok - Botoșani 2-3, 2 februarie, drept unul dintre cele conduse de Petre. Care, în minutul 45, chiar înainte de pauză, a acordat un penalty absolut gratuit pentru polonezi (min 44 pe video). Transformat. Botoșaniul a întors rezultatul în repriza a doua!

"Am rămas șocați când am văzut știrea din Gazeta de ieri. Acum am înțeles de unde avea Dan Petre atâția bani! Mai ales că, la noi, Dan Petre nu a arbitrat niciodată mai sus de Liga a 4-a. N-a fluierat nici măcar meciuri amicale între echipe de liga a doua!", spun sursele Gazetei.



Apropiații fluierașului care a condus, deghizat în turc, meciurile CFR - Ufa 2-0 și FC Botoșani - Amkar Perm 3-0, despre care Gazeta a scris ieri, aduc detalii noi despre oficialul de 32 de ani.

"Nici nu ne interesează din ce țară au fost, că au fost din țara voastră sau din alta. Deciziile lor pur și simplu ne-au revoltat. Jucători, antrenori, toți au rămas șocați. Și nu pentru că ar fi influențat rezultatul! Nu, chiar nu! Însă au fost complet aberante și în contradicție cu spiritul jocului. Am simțit nedreptatea până în vene. Sincer, asta ne-a interesat în timpul meciului. Însă deciziile au fost oribile! Totuși, acum suntem interesați. Și, dacă se pornește o anchetă în acest caz, dorim să ajutăm. Chiar vă rog să ne țineți la curent cu tot ce se întâmplă în această speță.", a declarat pentru Gazeta Sporturilor, Denis Maslov, director executiv Amkar Perm.


(Dan Petre, la meciul Amkar - FC Botosani)

Amicii centralului povestesc că, seară de seară, arbitrul ieșea în oraș și "scotea de la bancă, de pe card, circa 1.000 de lei pentru a-și cinsti apropiații". Asta în condițiile în care, adunat, nu ar fi putut strânge mai mult de 1.500 de lei lunar din veniturile declarate.

El lucra ca instructor de înot, iar cealaltă sursă de venit era reprezentată de infimele bareme de arbitraj de la liga a 4-a sau a 5-a, care nu puteau depăși 110 lei. Cunoscut ca un aprig suporter stelist, membru al Peluzei Sud, Dan Petre are în spate o istorie încărcată.

La sfârșitul anului trecut, între 20 și 24 decembrie, același arbitru dâmbovițean a ajuns în Singapore. Pe ascuns. A fost etichetat într-o singură poză de pe Facebook, care a dispărut după câteva ore. El nu a adăugat nicio imagine. "Nu l-am mai văzut nici în oraș în perioada aia. El stă aproape de stadion, ne dădeam seama când era plecat", spun amicii.

Citeste mai mult pe GSP.ro!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
611

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
459

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2999

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...