Arbitrul Denis Cretu a ajuns la spital, dupa ce a fost lovit in timpul unui meci de fotbal!
BOTOSANI

Arbitrul Denis Cretu a ajuns la spital, dupa ce a fost lovit in timpul unui meci de fotbal!
Arbitrul botosanean de Liga a III-a, Denis Cretu, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgente Botosani, dupa ce a fost lovit cu pumnul in plina figura de catre un oficial al unei echipe ce a retrogradat in Liga a V-a.

Duminica dimineata a avut loc, la Trusesti, meciul de baraj pentru promovarea/mentinerea in Liga a IV-a, intre Speranta Dumbravita (Liga IV) si Progresul Stefanesti (Liga V), care s-a incheiat cu victoria echipei din Stefanesti, scor (4-4) 6-5, dupa executarea loviturilor de departajare. 

Dumbravita a condus la pauza cu 2-1, insa la finalul celor 120 de minute scorul era 4-4, Progresul Stefanesti promovand in Liga a IV-a, dupa ce s-a impus la loviturile de departajare cu scorul de 6-5. La finalul meciului, delegatul echipei din Dumbravita, Sergiu Racu, nemultumit de prestatia centralului Denis Cretu, l-a lovit cu pumnul in figura, care a cazut inconstient pe gazon. 

"La sfarsitul meciului a venit spre centrul terenului si el tot ii spunea arbitrului "cat o sa ne mai furati?".Eu i-am zis ca s-a terminat meciul si sa mergem la vestiare sa analizam fazele. S-a dat doi metri inapoi si i-a tras un pumn lui Denis. Am chemat ambulanta, dar nu a mai fost nevoie ca si-a revenit si l-am dus eu la spital", ne-a declarat observatorul meciului, Ilie Andrici.

Evenimentul a fost inregistrat pe foaia de joc, iar delegatul celor de la Speranta Dumbravita risca o suspendare de 6 luni.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

astăzi, 20:34
509

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

astăzi, 19:51
117

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

astăzi, 19:15
74

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...