Apostol: "Muncă, disciplină şi concentrare"

Apostol: "Muncă, disciplină şi concentrare"
La conferinţa de presă dinaintea primului meci din acest sezon al Botoşaniului, Ştefan Apostol a vorbit despre avantajele echipei pe care o va întâlni în etapa a doua, Dunărea Giurgiu. Antrenorul botoşănenilor a îndemnat la concentrare, muncă şi disciplină deoarece în opinia sa doar aşa elevii săi ar putea debuta cu un succes în noul sezon.

"Giurgiuvenii vin la Botoşani după un 3-0 acasă nemeritat vizavi de proporţiile scorului dar au dovedit că sunt o echipă foarte bună, matură cu jucători care joacă de mulţi ani în aceeaşi componenţă. Cel mai important aspect este ceea ce facem noi pe teren şi nu e deajuns doar să îmbrăcăm tricoul FC-ului ca să ne apropiem victoria. Trebuie muncă, disciplină şi foarte multă concentrare din minutul 1 până când fluieră arbitrul sfârşitul meciului.", a declarat Ştefan Apostol.

 

Tehnicianul e conştient că rezultatele din ultima perioadă au pus presiune pe el şi pe echipa sa şi recunoaşte că are nevoie de timp şi răbdare pentru a realiza o echipă competitvă.

 

"Ultimele două rezultate au venit şi au pus puţina presiune pe jucători, dar în urma discuţiilor de săptămâna asta cu domnii din conducerea clubului realizăm cu toţii ce avem de făcut în continuare. Presiune pe antrenori sunt la orice meci pentru că pe antrenor îl menţin rezultatele, dar pentru începutul asta de campionat e nevoie de puţină răbdare. Mai sunt doua zile până la meciul cu Dunărea Giurgiu în care sper să aliniez cea mai bună formulă.", a declarat antrenorul.

 

Apostol s-a referit la conferinţă şi la situaţia accidentaţilor din lotul său. Dacă Ursu a intrat uşor în programul echipei şi e aşteptat să joace în următoarele meciuri, la Ciornei situaţia e puţin mai gravă.




"În urma controlului de la Bucureşti, Ciornei a fost diagnosticat cu ruptură de ligamente, va fi operat şi va pierde acest tur de campionat. Trebuie să se mai repete un RMN şi să se ia o decizie vizavi de operaţie. Ursu a intrat în programul echipei deocamdată separat, dar a făcut antrenament toată săptămâna. În rest nu sunt probleme.", a declarat la conferinţa de presă inainte meciului cu Dunarea Giurgiu antrenorul principal Stefan Apostol.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: Liga2.RO

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect de lege: Minorii de 17 ani, cu permis, ar putea conduce alături de un însoțitor cu experiență!

astăzi, 20:16
55

Comisiile juridică și pentru apărare din Senat au aprobat un proiect de lege care permite minorilor de 17 ani, cu permis categoriile B și BE, să conducă cu un însoțitor cu experiență de...

Polițiștii dintr-o localitate din Botoșani au discutat cu elevii pe tema siguranței online! (Foto)

astăzi, 19:23
59

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi alături i-au vizitat pe copiii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Ion Bojoi” din localitate. Prin intermediul activităților educa...

Elevi ai unui liceu tehnologic din județ au învățat, alături de alți colegi din țară, cum să combată șomajul

astăzi, 18:56
57

106 elevi de la 13 licee din 11 localități au lucrat în echipe, în cadrul workshop-ului virtual JA Social Innovation Camp, organizat de Junior Achievement (JA) România ca parte a p...