Apararea celor de la FC Botosani, cea mai slaba prestatie de la inceputul acestui sezon! VIDEO
SPORT

FC Botosani a fost invinsa vineri seara de Astra Giurgiu, scor 1-3, intr-o partida in care jocul echipei lui Costel Enache nu a stralucit in repriza a doua, insa cele trei goluri incasate de botosaneni au venit in urma unor greseli imense in aparare.

Apararea celor de la FC Botosani, cea mai slaba prestatie de la inceputul acestui sezon! VIDEO

Gazeta Sporturilor a publicat in editia tiparita de astazi notele tuturor fotbalistilor care au evoluat aseara pe teren, iar apararea botosanenilor nu a luat nota de trecere. Sunt cele mai mici note primite de defensiva botosanean de la inceputul acestui sezon.

Chiar si la meciul de pe National Arena, cu FCSB, scor 2-0, sau la cel de la Severin, cu Craiova, scor 10-0, jucatorii din aparare au avut note mai mari.

In partida cu Astra Giurgiu, Pap a primit nota 3, in timp ce cuplul de fundasi centrali Burca, Miron (Plamada) au primit nota 4. Tot 4 au primit si fundasii laterali, Dumitras si Musat. Laurentiu Bus a primit cea mai mare nota de la FC Botosani: 7.Va prezentam mai jos notele primite de jucatorii FC Botosani in cele trei infrangeri suferite in acest sezon: 

 

Spune-ne opinia ta