Anunțul teribil al Simonei Halep: "Am făcut un RMN și am aflat că am hernie de disc"

Anunțul teribil al Simonei Halep: "Am făcut un RMN și am aflat că am hernie de disc"

Simona Halep a aflat răspunsul problemelor sale din ultima perioadă (a abandonat la Beijing), liderul mondial anunțând pe contul personal de Twitter că suferă de o hernie de disc. 

"Salutare, tuturor! Am vrut să vă ofer rapid noutăți în privința stării mele. Am făcut azi un RMN la spate și am aflat că am hernie de disc. Voi discuta cu doctorii în zilele următoare și sper că voi reveni cât mai repede cu detalii. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere!" - Simona Halep.
 
Conform specialiștilor (citați de Digisport), hernia de disc necesită un tratament pe termen lung sau o intervenție chirurgicală, iar perioada de recuperare poate fi undeva între două și șase luni.

În aceste condiții, sezonul 2018 pare unul mai degrabă încheiat pentru liderul mondial. Reamintim că Halep urma să joace la turneul de la Moscova (15-21 octombrie - ceruse un wild-card) și la Turneul Campioanelor de la Singapoare (21-28 octombrie).

Halep a avut pentru prima dată probleme medicale la Wuhan, turneu unde a fost învinsă în două seturi de Dominika Cibulkova. Lucrurile nu au continuat deloc bine pentru Simona, ea abandonând la Beijing după ce a pierdut primul set al disputei cu Ons Jabeur.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Două substanțe interzise i-au adus unui șofer din Botoșani un dosar penal!

astăzi, 15:01

În cursul zilei de miercuri, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control pe drumul național DN 29C, în comuna Vârfu Câmpului, un autoturism condus de un...

Cu cât vor întârzia pensiile în luna mai. Anunțul făcut de șeful Casei de Pensii înainte de Paști

astăzi, 14:10
139

Pensia va veni cu o întârziere de 5-6 zile în luna mai pentru 2.500.000 pensionari care primesc banii de la poștaș. Motivul îl reprezintă faptul că primele zile ale lunii v...

ANAF a publicat Ghidul dedicat persoanelor fizice care realizează venituri din închirierea de bunuri mobile și imobile!

astăzi, 13:48
83

ANAF a publicat pe portalul propriu, la rubrica Asistență contribuabili/Ghiduri curente si alte materiale informative, Ghidul privind tratamentul fiscal aplicabil veniturilor obținute de persoanele...