Antrenorul Mediasului, nemultumit de egalul cu Botosani: "Am avut un moment de adormire"

Antrenorul Mediasului, nemultumit de egalul cu Botosani: "Am avut un moment de adormire"
Antrenorul celor de la Gaz Metan Mediaș, Dan Matei, s-a declarat nemulțumit de rezultatul meciului cu FC Botoșani, în condițiile în care echipa sa a condus și a fost egalată la un moment de neatenție.

Chiar dacă spune că un punct este mai puțin decât nimic, Dan Matei și-a certat jucătorii pentru faza în care Hadnagy a marcat în poarta lui Pleșca.

Bineînțeles că nu sunt mulțumit, deși am fost dominați clar de echipa adversă. Știam că sunt o echipă bună, au jucători cu personalitate, cu o tehnică bună, dar am încercat contraatacul. Jocul te pedepsește uneori. Am luat gol la o fază fixă, știam ce ne așteaptă. Am avut un moment de relaxare, de adormire. Rezultatul este până la urmă echitabil, după ocaziile avute, a declarat antrenorul ardelenilor, la Look TV.

Tehnicianul a dezvăluit că la pauză nicidecum nu le-a cerut fotbaliștilor săi să se retragă în apărare, în condițiile în care adversarul este cunoscut ca unul care are o posesie foarte bună.

Nu e vorba de automulțumire, cel puțin eu nu sunt de acord cu astfel de lucruri. Forțați de posesia Botoșaniului, jucătorii au făcut invers decât ce le-am cerut la pauză, să nu se retragă, să nu-i lase mai sus de 40 de metri. Dar jucătorii uneori fac altceva decât li se cere, este un spirit de conservare falimentar, a conchis Matei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânăr ajuns la Urgenţe după o partidă de sex

astăzi, 07:33
955

Băiatul, din localitatea Todireni, s-a prezentat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Mavromati şi a solicitat ajutorul medicilor cărora le-a spus că a observat sânge în urină...

Femeie bătută până la moarte! Agresorul a fost reţinut!

Miercuri, 23 August 2017
4061

Un individ de 38 de ani, cioban la o stână din Cucureni, în apropiere de Ştefăneşti, a fost reţinut miercuri după-amiază, fiind principalul suspect într-un caz de lovituri cau...

Județul Botoșani survolat mai multe ore de un elicopter al MAI - FOTO

Miercuri, 23 August 2017
5633

Un elicopter al Inspectoratului General de Aviație, din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, a survolat, miercuri, timp de mai mute ore județul Botoșani.Elicopterul a aterizat dimineață la...