Antrenorul Mediasului, nemultumit de egalul cu Botosani: "Am avut un moment de adormire"

Antrenorul Mediasului, nemultumit de egalul cu Botosani: "Am avut un moment de adormire"
Antrenorul celor de la Gaz Metan Mediaș, Dan Matei, s-a declarat nemulțumit de rezultatul meciului cu FC Botoșani, în condițiile în care echipa sa a condus și a fost egalată la un moment de neatenție.

Chiar dacă spune că un punct este mai puțin decât nimic, Dan Matei și-a certat jucătorii pentru faza în care Hadnagy a marcat în poarta lui Pleșca.

Bineînțeles că nu sunt mulțumit, deși am fost dominați clar de echipa adversă. Știam că sunt o echipă bună, au jucători cu personalitate, cu o tehnică bună, dar am încercat contraatacul. Jocul te pedepsește uneori. Am luat gol la o fază fixă, știam ce ne așteaptă. Am avut un moment de relaxare, de adormire. Rezultatul este până la urmă echitabil, după ocaziile avute, a declarat antrenorul ardelenilor, la Look TV.

Tehnicianul a dezvăluit că la pauză nicidecum nu le-a cerut fotbaliștilor săi să se retragă în apărare, în condițiile în care adversarul este cunoscut ca unul care are o posesie foarte bună.

Nu e vorba de automulțumire, cel puțin eu nu sunt de acord cu astfel de lucruri. Forțați de posesia Botoșaniului, jucătorii au făcut invers decât ce le-am cerut la pauză, să nu se retragă, să nu-i lase mai sus de 40 de metri. Dar jucătorii uneori fac altceva decât li se cere, este un spirit de conservare falimentar, a conchis Matei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
8

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...

Atenție la condițiile de trafic! Cod galben de ceață în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 09:21
30

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru localitățile: Dorohoi, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Avrămeni...

Olimpiada de Limba și literatura ucraineană maternă 2024 – etapa națională – se va desfășura începând de luni la Botoșani

astăzi, 09:05
21

În perioada 22-25 aprilie 2024, la Botoșani se va desfășura a XXX-a ediție a Olimpiadei naționale de limba și literatura ucraineană maternă – etapa națională, un eveniment de pre...