Antrenorul Mediasului, nemultumit de egalul cu Botosani: "Am avut un moment de adormire"

Antrenorul Mediasului, nemultumit de egalul cu Botosani: "Am avut un moment de adormire"
Antrenorul celor de la Gaz Metan Mediaș, Dan Matei, s-a declarat nemulțumit de rezultatul meciului cu FC Botoșani, în condițiile în care echipa sa a condus și a fost egalată la un moment de neatenție.

Chiar dacă spune că un punct este mai puțin decât nimic, Dan Matei și-a certat jucătorii pentru faza în care Hadnagy a marcat în poarta lui Pleșca.

Bineînțeles că nu sunt mulțumit, deși am fost dominați clar de echipa adversă. Știam că sunt o echipă bună, au jucători cu personalitate, cu o tehnică bună, dar am încercat contraatacul. Jocul te pedepsește uneori. Am luat gol la o fază fixă, știam ce ne așteaptă. Am avut un moment de relaxare, de adormire. Rezultatul este până la urmă echitabil, după ocaziile avute, a declarat antrenorul ardelenilor, la Look TV.

Tehnicianul a dezvăluit că la pauză nicidecum nu le-a cerut fotbaliștilor săi să se retragă în apărare, în condițiile în care adversarul este cunoscut ca unul care are o posesie foarte bună.

Nu e vorba de automulțumire, cel puțin eu nu sunt de acord cu astfel de lucruri. Forțați de posesia Botoșaniului, jucătorii au făcut invers decât ce le-am cerut la pauză, să nu se retragă, să nu-i lase mai sus de 40 de metri. Dar jucătorii uneori fac altceva decât li se cere, este un spirit de conservare falimentar, a conchis Matei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Întâlnire pe tema modificăriloe legislației achizițiilor publice

astăzi, 15:15
77

Valeriu Iftime, Președintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Botoșani, a participat vineri, 22 iunie, la întâlnirea organizată de deputatul Marius Constantin Budăi, Pre...

Victimele unui accident rutier produs la Cucorăni, ajutate de doi pompieri care se întorceau din misiune!

astăzi, 13:27
2159

Slt. Bogdan Grădinaru, din cadrul Centrului Operațional, și plt. maj. Cristina Mihai, de la Inspecția de Prevenire, se întorceau din comuna Cândești, unde au desfășurat un exerciți...

Floarea Sfântului Ioan: Ce tratamente poți prepara din sânziene!

astăzi, 13:21
198

Plantele de sânziene au tulpini în patru muchii, înalte între 30-100 cm. Frunzele sunt lineare, ascuţite, lucioase, păroase pe faţa inferioară, dispuse câte 8-12 &ici...