Antrenorul Mediasului, nemultumit de egalul cu Botosani: "Am avut un moment de adormire"

Antrenorul Mediasului, nemultumit de egalul cu Botosani: "Am avut un moment de adormire"
Antrenorul celor de la Gaz Metan Mediaș, Dan Matei, s-a declarat nemulțumit de rezultatul meciului cu FC Botoșani, în condițiile în care echipa sa a condus și a fost egalată la un moment de neatenție.

Chiar dacă spune că un punct este mai puțin decât nimic, Dan Matei și-a certat jucătorii pentru faza în care Hadnagy a marcat în poarta lui Pleșca.

Bineînțeles că nu sunt mulțumit, deși am fost dominați clar de echipa adversă. Știam că sunt o echipă bună, au jucători cu personalitate, cu o tehnică bună, dar am încercat contraatacul. Jocul te pedepsește uneori. Am luat gol la o fază fixă, știam ce ne așteaptă. Am avut un moment de relaxare, de adormire. Rezultatul este până la urmă echitabil, după ocaziile avute, a declarat antrenorul ardelenilor, la Look TV.

Tehnicianul a dezvăluit că la pauză nicidecum nu le-a cerut fotbaliștilor săi să se retragă în apărare, în condițiile în care adversarul este cunoscut ca unul care are o posesie foarte bună.

Nu e vorba de automulțumire, cel puțin eu nu sunt de acord cu astfel de lucruri. Forțați de posesia Botoșaniului, jucătorii au făcut invers decât ce le-am cerut la pauză, să nu se retragă, să nu-i lase mai sus de 40 de metri. Dar jucătorii uneori fac altceva decât li se cere, este un spirit de conservare falimentar, a conchis Matei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Reîntâlnire între cadrele didactice de la Școala Rădăuți-Prut și Liceul Teoretic Lipcani! FOTO

astăzi, 10:45
29

România şi Republica Moldova, două ţărişoare care odinioară formau un singur stat românesc sunt acum despărţite şi îşi urmează drumurile separate de apa Prututlui care &ic...

20 de ani de la moartea Poetului: Horaţiu Ioan Laşcu (1964 -1997) - un destin frânt

astăzi, 10:07
64

Horaţiu loan Laşcu s-a născut în ziua de 8 mai 1964, la Iaşi, într-o familie de intelectuali.Bunicul său, controversatul eminescolog I. D. Marin, i-a oferit o copilărie plină de...

Nu are leac: A rămas fără permis, dar a urcat la volan, după ce a băut bine mai întâi!

astăzi, 09:35
163

Avea permisul reținut pentru abateri de la regimul rutier, însă asta nu l-a oprit să urce la volan. Și pentru a sfida și mai mult legea, înainte de a porni la drum a băut și câ...