Antrenorul Gaz Metan Mediaş, după înfrângerea cu Botoşani: "Tragedia e că l-am pierdut pe Ilie Balaci, nu că am pierdut noi"

Antrenorul Gaz Metan Mediaş, după înfrângerea cu Botoşani: "Tragedia e că l-am pierdut pe Ilie Balaci, nu că am pierdut noi"

FC Botoşani a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a XII-a a Ligii I, în care gazdele au condus cu 1-0. La finalul meciului, antrenorul gazdelor, Mihai Teja, a explicat pentru Telekom Sport: ”Le-am spus băieţilor la pauză, că dacă nu reuşim să dăm şi golul doi, va fi destul de greu şi riscăm să nu câştigăm. Noi batem la Sepsi, Sepsi bate la Viitorul, Botoşani vine la noi şi câstigă, deci, fiecare meci este greu, pe viaţă şi pe moarte”

Teja crede însă că adevărata tragedie a zilei este pierderea lui Ilie Balaci, legenda Universităţii Craiova şi a fotbalului românesc: ”Cred că acestea sunt greutatile vietii, nu că am pierdut un meci, ci că am pierdut un mare fotbalist, un mare om din câte ştiu, pentru că nu l-am cunoscut personal decât de câteva ori şi doar am dat mâna. Condoleanţe familiei! Îmi pare rău că se întâmplă astfel de lucruri şi că pierdem oameni care au facut istorie, adevărate valori ale ţării noastre” a încheiat Mihai Teja.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

astăzi, 21:18
86

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

astăzi, 21:07
59

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

astăzi, 20:22
207

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...