Antrenorul Craiovei pune meciul de vineri seara sub semnul ghinionului: "Nu am fost norocoşi. În partea a doua am fost ghinionişti la golul primit"

Antrenorul Craiovei pune meciul de vineri seara sub semnul ghinionului: "Nu am fost norocoşi. În partea a doua am fost ghinionişti la golul primit"

 Devis Mangia  Foto: digisport.ro

Echipa lui Mangia nu a reușit să treacă de FC Botoșani, chiar dacă a reușit să marcheze două goluri în partida de vineri seara (scor 2-2). Antrenorul Craiovei, Devis Mangia, spune că echipa sa a avut ghinon, plus că a fost nevoită să joace de la 0-1, după ce Fulop a deschis scorul.

"A fost un meci dificil. Nu am început aşa cum trebuie, am plecat practic de la 0-1. Dar ulterior am jucat cu personalitate, însă nu am fost norocoşi. În partea a doua am fost ghinionişti la golul primit. Lucrăm pentru a reveni sus, trebuie să continuăm pentru a avea rezultatele din sezonul trecut", a spus Devis Mangia la finalul partidei, conform Digisport.ro.
 
"Ştiţi mai bine decât mine că e foarte greu să joci pe acest stadion. Mai ales când avem atât de mulţi jucători tineri. E nevoie de timp pentru ca ei să crească. Sunt fotbalişti care trebuie integraţi, care au nevoie de încredere", a mai spus tehnicianul Craiovei.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
794

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
251

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
214

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...