Antrenament oficial al celor de la Spartak Tskhinvali! Vezi ce spune antrenorul oaspetilor despre meci! GALERIE FOTO

Antrenament oficial al celor de la Spartak Tskhinvali! Vezi ce spune antrenorul oaspetilor despre meci! GALERIE FOTO
FC Botoşani va juca maine primul meci în Europa League, botosanenii urmand sa-i intalneasca pe teren propriu, incepand cu ora 20:00, pe gerogienii de la Spartak Tskhinvali.

Oaspetii au efectuat in aceasta seara antrenamentul oficial inaintea partidei din primul tur preliminar, georgienii fiind impresionati de micuta arena din Botosani.

Inaintea antrenamentului, tehnicianul georgian Kakhi Kacharava, a sustinut o conferinta de presa, precizand ca meciul cu FC Botosani va fi unul dificil. In plus acesta spune ca este o diferanta mare intre fotbalul romanesc si cel georgian.

"Atat Botosani, cat si Tskhinvali sunt pentru prima data in Europa League. Echipa este noua, cu jucatori tineri, dar multi dintre ei joaca si in echipa natioanala si au experienta. Ceilalti mai tineri joaca la loturile nationala de U19, U17. Cred ca maine ne asteapta un meci dificil pentru ca Botosaniul are jucatori experimentati si mai in varsta, insa vom vedea ce se va intampla maine. Echipele din Romania sunt puternice, si stiu echipele din Romania. Am urmarit ultimele trei partide din campionat si meciul amical cu Krasnodar si este o echipa puternica, disciplinata si foarte bine organizata. Fotbalul romanesc este diferit fata de cel georgian, este diferenta de mentalitate si pregatire si romanii sunt pregatiti sa joace pana in ultimul minut.", a declarat Kakhi Kacharava.














 

 

Spune-ne opinia ta