Andrei Porfireanu: Vreau sa ii vad in puscarie

Andrei Porfireanu: Vreau sa ii vad in puscarie

 Andrei Porfireanu FC Botosani  

Atacantul botosanean, Andrei Porfireanu, fotbalistul batut in urma cu trei zile de o banda de romi, vrea sa ii vada pe acestia dupa gratii. Andrei Porfireanu a fost externat astazi de la spitalul Sf. Spiridon din Iasi, dar va trebui sa stea cu mandibula imobilizata timp de o luna de zile.

Ce s-a întamplat?

M-am dus sa i-au o sticla de suc de la un magazin din apropiere si cand ma intorceam inapoi la vila, am trecut pe langa un grup de persoane ce erau la intrarea intr-o scara de bloc. Doua din acele persoane au venit venit spre mine. Eu am grabit pasul, dar m-au ajuns si mi-au zis sa le dau 10 lei. Le-am zis ca nu am. Chiar nu aveam bani la mine. Mi-am luat la mine bani pentru doua sticle de suc pe care i-am lasat la magazin. Intre timp am vazut ca veneau si alte persoane din spate si am incercat sa fug, dar mi-au pus piedica si am cazut dupa care au inceput sa dea in mine cu pumnii si picioarele.

Ai reusit sa ajungi singur la vila?

Dupa ce m-au lasat, am reusit sa ma ridic si sa ajung pana la vila. Cand m-au vazut colegii, m-au intrebat ce s-a intamplat. Le-am spus ca niste tigani m-au batut. Nu mai tineam minte prea multe dupa cate lovituri am luat în cap.

Ce ti-au zis medicii de la Iasi?

Diagnosticul este fractura de maxilar si mi-au pus sarme pentru a imobiliza mandibula superioara. Trebuie sa stau cu aceste sarme in gura circa o luna de zile.

Când vei reveni pe teren?

Din ceea ce am vorbit cu medicul echipei, mi-a zis sa fac repaus pana luni si de luni sa incep cu alergari. Problema este ca nu pot manca si e dificil sa fac antrenamente normale. Eu imi doresc sa revin cat mai repede posibil. Am facut o pregatire foarte buna la Campulung, am jucat in cele doua meciuri amicale si chiar ma simteam in forma. Consider ca am avut un mare ghinion.

Ii poti recunoaste pe cei care te-au batut?

Pe cei doi care au venit prima data, ii recunosc daca ii vad. Pe cei care au venit din spate nu am reusit sa ii vad.

Esti sigur ca erau romi?

Da. Vorbeau in tiganeste intre ei. In acea zona sunt foarte multi romi.

Ce vei face in continuare?

O sa am o discutie cu domnii politisti, voi scoate un certificat medico-legal si o sa incerc sa dau de urma celor care m-au adus in halul acesta. Ii voi da in judecata. Vreau sa ii vad in puscarie, mai mult decat sa primesc daune morale.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
423

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
55

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
74

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...