Andrei Patache: "Trebuie sa avem mai mult curaj, pentru ca ne-am respectat prea mult adversarul"

Andrei Patache: "Trebuie sa avem mai mult curaj, pentru ca ne-am respectat prea mult adversarul"
Fundasul dreapta al celor de la FC Botosani, Andrei Patache, este de parere ca in unele partide jucatorii au respectat prea mult adversarii si din aceasta cauza au fost invinsi, iar aceasta atitudine trebuie sa se schimbe.

"Am castigat cu o etapa in urma si trebuie sa insiruim un lant de victorii ca sa ne fie mult mai bine. Va dati seama ca n-am mai castigat de 5 luni si presiunea era una normala si speram ne fie mult mai bine cu victoria de sambata. Trebuie sa avem mai mult curaj pentru ca in multe momente i-am respectat prea mult pe adversari. Vin meciuri si mai grele si trebuie sa le castigam.", a declarat fundasul Andrei Patache.

Intrebat care este secretul jocurilor bune facute de fundas in ultimul timp, pentru ca este om de baza in partea dreapta a apararii, acesta a precizat ca doar munca si seriozitatea.

"Seriozitatea si munca de zi cu zie. M-am ferit si de accidentari, am fost apt si antrenorii s-au bazat pe mine", a spus Patache.

Partida dintre FC Botosani si ACS Poli Timisoara va avea loc sambata, 8 martie, la ora 14:00 si va fi LIVE-TEXT pe Stiri.Botosani.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Veste bună pentru bunica Elena, femeia singură și imobilizată la pat. ”Mulțumim tuturor celor ce ați ajutat concret!”

astăzi, 10:50
41

O asociație din Botoșani s-a oferit chiar să o preia pe bunica Elena în centrul destinat oamenilor fără adăpost.Astfel, potrivit celor transmise de preoteasa Anamaria Macuc, cea care a...

O femeie de 97 de ani a ieșit singură din casa cuprinsă de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:14
156

O femeie în vârstă de 97 de ani, din localitatea Pădureni, a rămas fără casă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibil...

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
724

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...