Andrei Dumitras a fost prezentat oficial la FC Botosani: "Sper să nu dezamăgesc"
SPORT

FC Botoşani a ajuns la un acord cu fotbalistul Andrei Dumitraş de la Viitorul Constanţa. Acesta a semnat cu gruparea locală pe două sezoane din postura de jucător liber de contract după despărţirea de campioana Viitorul Constanţa şi de astăzi se va prezenta sub comanda lui Costel Enache.

Andrei Dumitras a fost prezentat oficial la FC Botosani: "Sper să nu dezamăgesc"

“Este un sentiment plăcut. Tot timpul am avut amintiri frumoase de aici. Acum am şansa să joc acasă şi sper să o fac cât mai bine. Îmi doresc să mă antrenez cât mai bine, să reintru în formă, au o echipă foarte bună, un grup unit şi sper să-i ajut cât de mult pot. Mă bucur să lucrez din nou cu Costel Enache. Cât a fost el antrenor la Ceahlăul, echipa a avut rezultate bune şi eu am avut rezultate bune. Sper să nu dezamăgesc şi să fac o figură frumoasă. Orice jucător în postura în care mă aflam eu şi-ar fi dorit să facă un pas ca cel făcut de mine. În fotbal nimic nu este sigur, iar experienţa de la Viitorul mi-a dovedit acest lucru. A fost o experienţă din care am avut de învăţat. Acum sunt aici la Botoşani şi asta e tot ce contează. Am venit aici să stau, nu să plec. Pentru început am semnat pe doi ani dar sper să stau mai mult”, a spus Andrei Dumitraş, pentru site-ul oficial al clubului. 

În vârstă de 29 de ani, Dumitraş poate evolua pe orice post în linia de fund a echipei şi a mai colaborat cu Costel Enache la Ceahlăul, tehnicianul încredinţându-i fotbalistului născut la Pomârla banderola de căpitan.

„Noi l-am dorit foarte mult şi în trecut, inclusiv în vară. Chiar dacă am fost supărat pe el că a ales Viitorul în vară, până la urmă l-am înţeles. A vrut să joace în cupele europene, însă parcursul slab al Viitorului l-a făcut pe Hagi să regândească strategia. Acum vine la noi deşi a fost dorit şi de alte cluburi. E un jucător în care cred mult, care acoperă foarte multe posturi şi care sunt convins că ne va ajuta mult”, a declarat Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani.

Pe lângă Ceahlăul şi Viitorul, Dumitraş a mai evoluat în carieră la CSM Roman, FCSB şi CS „U” Craiova.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

astăzi, 21:57
379

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
52

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
71

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...