Andrei Burlacu, dupa eliminarea din Cupa Romaniei cu CSU Craiova: "Sper sa iau lucrurile pozitive din acest meci"
SPORT

Botosaneanul Andrei Burlacu, in varsta de 20 de ani, a fost pentru prima data titular la CSU Craiova, in partida din returul semifinalei Cupei Romaniei, cu FC Voluntari.

Andrei Burlacu, dupa eliminarea din Cupa Romaniei cu CSU Craiova: "Sper sa iau lucrurile pozitive din acest meci"

Ajuns in anul 2014 la olteni de la CSS Botosani, formatie pregatita pe atunci de prof. Daniel Schiopu, Andrei Burlacu a fost cel mai periculos jucator al celor de la Craiova.

Oltenii aveau nevoie de un gol pentru a trimite jocul in prelungiri si Andrei Burlacu putea inscrie primul sau gol pentru echipa mare a Craiovei chiar in minutul 17, atunci cand a sutat din afara careului, insa mingea a lovit de doua ori bara. Peste cateva minute acelasi Burlacu a preluat frumos in careu si a incercat sa trimita un lob peste Balauru, insa mingea a trecut peste poarta.

Si in repriza a doua Andrei Burlacu a incercat poarta lui Balauru, insa fara a inscrie. La finalul meciului, botosaneanul si-a cerut scuze fanilor pentru ca nu a reusit sa-i duca pe olteni in finala.

"Mi-am dorit sa intru si sa joc bine, sa-mi ajut echipa, de ce nu chiar cu gol. Din pacate, nesansa si-a spus cuvantul. O partida dificila aici la Voluntari, ati vazut fanii lor. Ne cerem scuze pe aceasta cale fanilor nostri, care au venit in numar mare la meci si ne-au sustinut pana in ultimul meci. Speram ca pe viitor sa facem evolutii bune si sa aduce trofee la Craiova. Nu ne-a apasat aceasta presiune pentru ca este sansa noastra. Mister m-a titularizat, ii multumesc. Trebuie sa demonstram si noi pana la urma. Am avut o sansa si sper sa iau lucrurile pozitive din acest meci, sa-mi corectez greselile si pe viitor sa-mi ajut echipa.", a declarat Andrei Burlacu, la Digisport.ro.

Burlacu este titular incontestabil la CSU Craiova II, in Liga a III-a, reusind sa marcheze 4 goluri in acest sezon. Acesta a primit nota 7 din partea jurnalistilor de la Gazeta Sporturilor, cea mai mare nota acordata in acest joc.

Fotbalistul de 20 de ani a fost in probe si la FC Botosani, insa nu a fost tinut in lot de antrenorul Leo Grozavu. Dupa scurt timp acesta a semnat cu CSU Craiova.

 

Spune-ne opinia ta