Andrei Burca vrea cele trei puncte de la Constanta: "La Bacau aveam o vorba: Le lasam punctele pana in retur. Avem sanse"
SPORT

FC Botosani va juca luni seara, incepand cu ora 20:30, pe terenul celor de la Viitorul Constanta, in ultimul meci din cadrul etapei cu numarul 21 din Liga 1.

Andrei Burca vrea cele trei puncte de la Constanta: "La Bacau aveam o vorba: Le lasam punctele pana in retur. Avem sanse"

Fundasul central al botosanenilor, Andrei Burca, unul dintre fotbalistii care a avut evolutii constante, fiind foarte apreciat de suporteri, spune ca este convins ca la Constanta va face un meci bun, impreuna cu colegii sai.

"Sunt convins ca vom merge la Constanta si vom facem un meci bun, cel putin din partea mea, va garantez asta, pentru ca in ultimele 6 etape nu au fost foarte bune pentru noi. Este ultimul meci si ultima impresie o sa conteze pentru noi. Nu mai conteaza ca jucam luni. Probabil voiam si noi sa avem o vacanta mai lunga, dar nuu mai conteaza. La ce parcurs am avut in ultima perioada trebuia sa intram bine pe teren. Eu spun ca si la ultimul meci, pana la eliminarea lui Miron, am controlat jocul. Daca avem determinare, sa fim din nou o echipa unita, eu spun ca avem sanse. La Bacau, cand pierdeam cu cineva acasa aveam o vorba, ca le lasam punctele pana in retur si asta sper sa se intample si la Constanta. Nu stiu daca mi-a dat incredere acel gol, prefer sa nu marchez si sa castIge echipa", a declarat Andrei Burca.

Meciul va fi transmis in direct la Digisport 1, Dolcesport 1 si Look.

 

Spune-ne opinia ta