Andone, coautor la golul egalizator al Romaniei cu Finlanda (1-1) - VIDEO
SPORT

Andone, coautor la golul egalizator al Romaniei cu Finlanda (1-1) - VIDEO

   gsp.ro

România și Finlanda au terminat la egalitate, 1-1, iar tricolorii se mențin pe locul 2 în grupa F. Ca să se califice, România trebuie să învingă în ultimul meci, în Feroe.

România a jucat foarte bine în prima repriză și a avut marile ocazii, prin Bogdan Stancu, care a fost cel mai în formă jucător. Atacantul a avut trei ratări mari și a tarmis mingea în bară. A doua parte a meciului a început cu România în ofensivă, dar tricolorilor le-a lipsit luciditatea la finalizare.

Românii au avut și ghinion după ce în minutul 54 Torje a trimis în bară. În minutul 67, finlandezii au marcat primul gol, prin Pohjanpalo, care a profitat de o gafă a defensivei și a înscris cu un șut de la marginea careului. După acest gol, jocul României a scăzut și tricolorii nu și-au mai putut crea ocazii.

Golul egalizator a venit în minutul 91. Hoban a marcat cu un șut din trei metri, în poartă goală, după ce șutul botosaneanului Andone a fost deviat de portar.

După acest rezultat, România este pe locul doi, cu 17 puncte, cu unul în plus față de Ungaria, care a bătut pe Feroe, 2-1.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevii dintr-un oraș din Botoșani și-au dat „întâlnire” cu jandarmii!

astăzi, 15:54
15

Elevii de la Liceul „Dimitrie Cantemir" din Darabani au participat, marți dimineață, la o activitate preventivă desfășurată de jandarmii botoșăneni.Discuțiile cu liceenii s-au...

Candidații pentru funcțiile de primar și consilieri locali în comuna Mihai Eminescu și-au depus candidaturile!

astăzi, 15:31
97

Verginel Gireadă, candidatul din partea Partidului Social Democrat (PSD) – Filiala Botoșani pentru funcția de primar al comunei Mihai Eminescu, și-a depus candidatura la Biroul Electoral de ...

Copil de trei ani rămas blocat în apartament. Bunica a chemat urgent pompierii! (Foto)

astăzi, 14:50
215

Într-o clipă de neatenție, un copil de trei ani, din municipiul Dorohoi, a rămas blocat într-un apartament situat la etajul IV. La fața locului au ajuns, în cel mai scur...