Andone, aproape de transferul vieţii. O fostă semifinalistă de Liga Campionilor e gata să îl ia pe botosanean!

Andone, aproape de transferul vieţii. O fostă semifinalistă de Liga Campionilor e gata să îl ia pe botosanean!
Cordoba mai păstrează doar şanse teoretice de a rămâne în La Liga, după înfrângerea pe teren propriu, contra lui Elche, scor 0-2.

Florin Andone va părăsi în acest context trupa Jose Romero, una dintre destinaţii putând fi, potrivit presei spaniole, Villareal. Cu 11 meciuri la rând fără victorie, Cordoba e condamnată să joace din sezonul viitor în liga secundă. Acest lucru va însemna şi renunţarea la fotbaliştii cei mai importanţi, printre cei care vor pleca urmând a fi şi Florin Andone, atacantul român care a avut prestaţii excelente în această stagiune.

Deşi a semnat un nou contract şi are o clauză de reziliere de 5 milioane de euro, oficialii clubului îi vor permite mai mult ca sigur să se transfere pe o sumă mai mică, iar Andone nu duce lipsă de oferte. Una dintre destinaţiile posibile este Villareal, fostă semifinalistă de Liga Campionilor (în sezonul 2005-2006, când a fost eliminată de Arsenal), care la anul vrea din nou să atace primele patru poziţii din Spania.

Oficialii "submarinului" îl cunosc pe internaţionalul nostru de 21 de ani din 2011, când evolua pentru a treia formaţie a clubului şi vor să repare greşeala făcută anul trecut, când i-au permis să se transfere la Cordoba.

"Cordoba nu mai are nicio şansă să rămână în prima ligă. Echipa are nevoie de 6 victorii în ultimele 8 meciuri, iar acest lucru nu se va întâmpla mai mult ca sigur. Acest lucru ar putea să îi ofere lui Villareal posibilitatea să se întărească, fără eforturi financiare enorme. Fausto Rossi a fost împrumutat la Cordoba de Juventus, după ce Valladolid a retrogradat, iar "submarinul" ar putea fi a 5-a destinaţie a fotbalistului în ultimii 5 ani. Dar mai este şi acest vârf tânăr, Florin Andone. Villareal l-a avut în curte în trecut, dar abia în acest sezon a explodat. E un fotbalist pe care îl poate repatria", notează villarrealusa.com, citat de prosport.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect de lege: Minorii de 17 ani, cu permis, ar putea conduce alături de un însoțitor cu experiență!

astăzi, 20:16
38

Comisiile juridică și pentru apărare din Senat au aprobat un proiect de lege care permite minorilor de 17 ani, cu permis categoriile B și BE, să conducă cu un însoțitor cu experiență de...

Polițiștii dintr-o localitate din Botoșani au discutat cu elevii pe tema siguranței online! (Foto)

astăzi, 19:23
50

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi alături i-au vizitat pe copiii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Ion Bojoi” din localitate. Prin intermediul activităților educa...

Elevi ai unui liceu tehnologic din județ au învățat, alături de alți colegi din țară, cum să combată șomajul

astăzi, 18:56
41

106 elevi de la 13 licee din 11 localități au lucrat în echipe, în cadrul workshop-ului virtual JA Social Innovation Camp, organizat de Junior Achievement (JA) România ca parte a p...