Amical: FC Botoșani 4-0 SC Schwaz

FC Botoşani a învins formaţia austriacă de ligă inferioară SC Schwaz cu scorul de 4-0, marţi, într-o partidă de verificare susţinută în stagiul de pregătire din Austria.

Amical: FC Botoșani 4-0 SC Schwaz

FC Botoșani a început cu dreptul seria meciurilor amicale programate în cantonamentul din Austria. Botoșănenii i-au învins cu 4-0 pe austriecii de la Schwaz.

Eduard Florescu, jucător revenit după împrumutul la FC Argeș, a deschis scorul în minutul 64, după care FC Botoșani și-a creat trei ocazii prin Bautista, Melinte și Ashkovski. În minutul 72, Bautista a șutat, portarul austriac a respins, iar juniorul Andronic a marcat pentru 2-0. Trei minute mai târziu, Melinte îi pasează lui Ashkovski, iar acesta duce scorul la 3-0. În minutul 90, Andronic marcheză din nou, iar FC Botoșani câștigă cu 4-0 amicalul împotriva austriecilor de la Schwaz, scrie fcbotosani.ro.

Marius Croitoru, noul antrenor principal al FC Botoșani, a folosit aproape tot lotul pe care îl are la dispoziție în cantonamentul din Austria, excepție făcând câțiva titulari precum Ongenda, Miron sau Rodriguez.

Echipa de start:
Rep.1: Kraus – Hăruț, Dumitraș, Chindriș, Țigănașu – Mario, Leonel, Penescu – Câmpanu, Bîrnoi, Piftor

Rep.2: Brânză – Patache, Pițian, Moescu, Holzmann – Bautista, Diakite, Florescu – Melinte, Andronic, Ashkovski

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Loc de dat cu... Epigrama (L)

astăzi, 10:22
13

În 2016, la editura „ATEC” din Focşani a apărut, într-o ediţie îngrijită de Gheorghe Andrei Neagu, o „Antologie de epigrame”. Volumul, după cum precizeaz...

A crescut numărul de sancționări date șoferilor de Locală în această săptămână - "Nu am pierdut niciun proces până acum"

astăzi, 09:29
124

Poliția Locală din Botoșani a sancționat peste 70 de conducători auto care au parcat sau au staționat neregulamentar, în perioada 14-19 iulie.Conform spuselor directorului instituției, nu ...

FC Botoșani, locul doi în prima ligă după victoria de ieri cu FC Voluntari

astăzi, 08:02
215

Botoșaniul a început foarte bine campionatul, reușind ca după victoria de ieri să fie pe locul doi în clasamentul primei ligi de fotbal din România.După egalul cu Astra din ...