Ameninţare cu bombă la hotelul unde este cazată delegaţia Stelei

Ameninţare cu bombă la hotelul unde este cazată delegaţia Stelei

 Amenintare cu bomba la hotelul unde este cazat? delegatia Stelei  ProSport

Delegaţia echipei Steaua Bucureşti a fost trezită, în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 2.00, în urma unei ameninţări telefonice cu bombă la hotelul în care era cazată la Budapesta, informează cotidianul ProSport.

Doi ofiţeri de la serviciul pirotehnic s-au prezentat la hotelul unde este cazată delegaţia Stelei şi au anunţat că mai multe camere trebuie evacuate pentru a efectua verificări.

Camerele de la etajul 1 al clădirii, unde erau cazaţi, printre alţii, Sorin Ghionea, Petre Marin, Romeo Surdu, Bănel Nicoliţă şi Janos Szekely, au fost eliberate şi au fost cercetate cu ajutorul câinilor poliţişti.

Peste 50 de agenţi şi-au făcut apariţia la hotel şi au delimitat zona.

După aproximativ trei ore de verificări, jucătorii şi oficialii Stelei au putut reveni în camerele de hotel.

Preşedintele clubului Steaua Bucureşti, Valeriu Argăseală, a declarat că această acţiune l-a pus pe gânduri. "E prima oară în viaţa mea şi în viaţa echipei când se întâmplă aşa ceva. Poate dacă mi se întâmpla în altă parte mai ziceam, dar se întâmplă înaintea unui asemenea meci. Durata acestei acţiuni a fost foarte mare, nu pot să spun că a fost circ, dar modul în care s-a procedat ne-a pus pe gânduri. Am anunţat ambasada, care s-a prezentat foarte repede aici. Am înştiinţat observatorul UEFA, pentru că aşa era normal. E un eveniment din viaţa echipei noastre şi a durat trei ore. Nu ştiu ce decizie se va lua mâine (n.r. - joi)... Nu am cerut amânarea. Noi am vorbit cu observatorul înainte să înceapă procedurile, urmând ca la sfârşitul acestui control să-l anunţăm iarăşi. El va înştiinţa UEFA şi, în funcţie de circumstanţele în care s-a făcut acest control, se va lua o decizie", a spus Argăseală.

Oficialul stelist a precizat că jucătorii sunt obosoţi. "Jucătorii sunt obosiţi, normal că sunt. Să îi trezeşti la ora două noaptea şi să îi pui să părăsească camera e cam greu, dar noi i-am supus procedurilor, deşi a fost o procedură selectivă, legat de Steaua. Rămâne să analizeze UEFA dacă această acţiune are vreun efect asupra echipei şi dacă noi vom putea juca meciul de mâine (n.r. - joi). Nu pot face aprecieri şi să spun că a fost premeditat. Cine a făcut acţiunea ştie foarte bine de ce s-a făcut în acest fel. Au fost scoşi şi ceilalţi oameni din hotel. E o coincidenţă că s-a întâmplat înaintea acestui meci. Noi am fost controlaţi timp de o oră şi jumătate după care a fost evacuat tot hotelul", a afirmat Argăseală.

Partida Ujpest FC - Steaua Bucureşti, din manşa secundă a turului doi preliminar al Ligii Europa, se va disputa astăzi, de la ora 20.45. În prima manşă, Steaua a învins, pe teren porpiru, cu scorul de 2-0.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Blocada polițiștilor și jandarmilor în Botoșani și localități s-a lăsat cu sancțiuni: 14 șoferi au rămas fără permis în ultimele 24 de ore!

astăzi, 17:24
37

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 5 acțiuni punctuale în orașele Dorohoi, Săveni, Flămânzi, Darabani și Botoșani în cadrul planului BLOCADA, a...

PNL Botoșani, Cătălin Flutur, întâlnire cu taximetriștii: „O unitate de breaslă mai rar întâlnită în zilele noastre” (foto)

astăzi, 16:14
66

Candidatul din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani, Cătălin Flutur, a avut zilele trecute o întâlnire cu taximetriștii din Botoșani.Redăm mai jos i...

Eveniment dedicat antreprenorilor din Botoșani: Conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente! (foto)

astăzi, 15:56
127

Sute de antreprenori din Botoșani au participat, joi, la o conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente cu fonduri europene. Evenimentul este organizat de către Camera de Comerț, Indust...