Alin Bejan: ”Speram sa anihilam jucatorii lor care fac diferenta”
SPORT

FC Botosani are un nou joc pe teren propriu. Dupa partida cu Poli Iasi, pe Municipalul botosanean vine campioana Romaniei, Viitorul Constanta. Partida va avea loc luni seara, incepand cu ora 18:00, iar elevii lui Costel Enache spera sa recupereze punctele pierdute in partida cu iesenii.

Alin Bejan: ”Speram sa anihilam jucatorii lor care fac diferenta”

Costel Enache va fi suspendat pentru jocul cu constantenii, dupa ce a fost trimis in tribuna de centralul Sebastian Coltescu, iar la conferinta de presa organizata inaintea meciului a fost prezent secundul Alin Bejan.

Acesta a declarat ca spera ca jucatorii sa-si revina din punct de vedere fizic si mental, avand in vedere ca s-a jucat etapa intermediara.

”Va fi un meci ca oricare altul, trei puncte puse în joc, sperăm ca până la ora jocului vom reuși să refacem jucătorii din punct de vedere fizic și mental. E campioana Romaniei, au jucători de valoare, au și minusuri, au și plusuri, sperăm să anihilăm jucătorii lor care fac diferența. Rămâne de văzut în cele două meciuri care au rămas câte puncte reușim să adunăm. A fost un tur de campionat reușit, dar ținând cont că se mai joacă din retur sperăm că la sfârșitul anului să fim pe un loc cât mai bun. Grupul și suporterii sunt plusurile noastre.”, a declarat antrenorul secund al FC Botoșani, Alin Bejan.

 

Spune-ne opinia ta