Alin Bejan: "Baietii au fost afectati de incidentul de la Giurgiu". Vezi cine a avut ideea cu tricoul pentru Leo Grozavu!
SPORT

Alin Bejan: "Baietii au fost afectati de incidentul de la Giurgiu". Vezi cine a avut ideea cu tricoul pentru Leo Grozavu!

ACS Poli Timisoara a invins cu scorul de 2-1 pe FC Botosani, iar antrenorul Alin Bejan a spus la finalul meciului ca jucatorii au fost foarte afectati de incidentul de la Giurgiu si de tot scandalul dintre Leo Grozavu si Catalin Golofca.

"A fost un joc pe care l-am pierdut din pacate nemeritat. Am pregatit jocul la victorie, am inceput bine jocul, am deschis scorul si am avut multe ocazii, dar a venit golul acela norocos al lui Croitoru si dupa asta jocul a fost deschis oricarui rezultat. Au avut si ei ocazii, am avut si noi doua bare, per total cred ca era echitabil un rezultat de egalitate. Golofca a avut cateva actiuni, din pacate nefructificate. Noi am tinut legatura cu Leo in fiecare zi. Baietii au fost afectati de incidentul de la Giurgiu si am si spus ca va fi un meci total diferit. Am vazut ca baietii au fost afectati si nu aveau starea de spirit cea mai buna, dar am incercat sa-i aducem cat de cat la o stare fizica si psihica buna inanitea meciului. Baietii au avut ideea cu tricoul. Baietii stiu cat suflet a pus Leo la echipa, ca le vrea binele la jucatori, ca este un perfectionist, care vrea mai mult de la fiecare jucator si ei s-au simtit bine cu Leo", a declarat Alin Bejan.

 

Spune-ne opinia ta