Albetro Cobrea stie care este atuul echipei FC Botosani in duelul cu Dinamo!
SPORT

FC Botosani va avea o deplasare dificila in etapa a doua a Ligii 1, urmand sa joace cu Dinamo Bucuresti, duminica seara, incepand cu ora 21:00.

Albetro Cobrea stie care este atuul echipei FC Botosani in duelul cu Dinamo!

Fostul portar al dinamovistilor, Alberto Cobrea, crede ca principalul atuu al botosanenilor este omogenitatea. Cobrea spune ca Dinamo a schimbat multi jucatori in aceasta iarna, iar acestia au nevoie de mai multe meciuri pentru a se obisnui intre ei.

"Este un meci important pentru noi, dar cred ca presiunea este pe ei pentru ca o sa aiba meci in Europa League saptamana viitoare si cred ca este un test pentru ei. Sunt sigur ca vor fi foarte concentrati inaintea acestei duble, dar eu cred ca avem un atuu datorita omogenitatii care s-a creat aici. Avem aceeasi echipa ca anul trecut si nu am schimbat multi jucatori. Ei au facut multe transferuri si cu siguranta au nevoie de timp ca sa se cunoasca mai bine. Pentru mine nu este un meci special, pentru ca am petrecut doar jumatae de an acolo. Sunt foarte bucuros ca am facut aceasta alegere si ca am venit aici. Ma simt foarte ok. Este un meci ca oricare altul. Trebuie sa luam fiecare meci in parte, sa ne concentram si sa scoatem maximul din fiecare joc.", a declarat Albetro Cobrea.

Cobrea a fost capitanul echipei FC Botosani in partida cu CFR Cluj, scor 1-1, iar acesta a precizat ca este o onoare sa poarte banderola.

"Este o onoare pentru mine sa fiu capitanul echipei FC Botosani. Este un motiv in plus sa ma concetrez mai bine de la meci la meci. Nu este important cine este capitan, ci sa fim uniti, sa fim o echipa, sa reusit si sa dam totul ca sa aratam ca o echipa frumoasa.", a mai pus portarul botosanenilor. 

 

Spune-ne opinia ta