Adversara Botosaniului de luni, invinsa cu 4-1 de Astra, in Cupa Romaniei! Meci facut praf de arbitri!
SPORT

Astra Giurgiu a câștigat manșa tur a duelului cu ACS Poli Timișoara, viitoarea adversara a celor de la FC Botosani, scor 4-1, în semifinalele Cupei României și este în mare parte calificată în finala competiției. Returul va fi pe 16-18 mai. 

Adversara Botosaniului de luni, invinsa cu 4-1 de Astra, in Cupa Romaniei! Meci facut praf de arbitri!

Într-un meci marcat de cel puțin 5 greșeli grave de arbitraj, cu două penalty-uri acordate eronat, alte două neacordate când s-ar fi impus și un gol marcat după o poziție de ofsaid, Astra a deschis rapid scorul, încă din minutul 4, printr-un penalty executat de Budescu.

În minutul 3, Budescu a căzut în careu în urma unui duel cu Soljici, iar centralul Adrian Comănescu a dictat o lovitură de la 11 metri intens contestată de oaspeți. Imaginile arată însă că Budescu a simulat. Câteva minute mai târziu, ACS Poli a egalat la capătul unei acțiuni de contraatac în care Mailat a fost lansat în partea dreaptă de Croitoru. Mijlocașul a avansat și a pătruns în careu, pasând în centru, de unde Popovici a reluat în poarta goală. Reluările au arătat însă că Mailat era în poziție de ofsaid când a primit mingea!

Astra a revenit în avantaj cu aproximativ 10 minute înainte de pauză, când Săpunaru a reluat excelent cu capul lovitura liberă executată de Budescu. În minutul 50, la 2-1 pentru gazde, Budescu a căzut la marginea careului după ce a fost tamponat de Neagu de la oaspeți, care n-are vreo treabă cu mingea. Comănescu a lăsat jocul să continue, deși coliziunea a părut să aibă loc pe linia de 16.

Două minute mai târziu, Comănescu a dictat a doua lovitură de la 11 metri pentru gazde, însă și de această dată decizia a fost greșită. Bocșan a ridicat piciorul în fața lui Budescu, la un duel în careu, fără a-l atinge însă pe fotbalistul Astrei! Tot Budescu a executat și a trimis scorul la 3-1. Ioniță stabilit scorul final, după o combinație frumoasă a giurgiuvenilor la marginea careului, pe care mijlocașul a finalizat-o cu un lob peste Curileac.

În prelungiri, la 4-1, Comănescu și-a completat prestația de GROAZĂ: Budescu e atacat cu ambele picioare de Bocșan în careu, fără să atingă mingea, dar "centralul" nu fluieră. Returul de la Timișoara se va disputa în perioada 16-18 mai.

Dupa acest meci, Poli Timisoara va primi vizita celor de la FC Botosani, in campionat, meci ce va avea loc luni incepand cu ora 17:30.

sursa: gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
101

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
242

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
104

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...