Adevărul despre drama prin care trece Schumacher: A vrut sa salveze o fetita

Adevărul despre drama prin care trece Schumacher: A vrut sa salveze o fetita
Cotidianul german Bild, citat de Gazeta Sporturilor, a publicat o nouă versiune a împrejurărilor în care s-a produs gravul accident al lui Michael Schumacher în Alpii francezi, în urma căruia fostul pilot se află în comă.

Se pare că Schumacher s-a lovit în timp ce încerca să o salveze pe fiica unui prieten, care căzuse la rîndul ei pe pistă. Germanul nu a remarcat zăpada proaspătă care masca stîncile şi a alunecat, căzînd cu capul de una dintre acestea.



Casca i s-a rupt în două, iar cînd au ajuns echipele de salvare, Michael era deja plin de sînge şi cu probleme serioase în zona craniană. A fost nevoie să fie transportat cu elicopterul la spital şi chiar intubat direct pe pista de schi pentru că rănile erau grave.

De atunci, fostul pilot, 44 de ani, a suferit două operaţii pentru eliminarea hematoamelor şi eliberarea presiunii craniene, iar acum se află în stare stabilă, în comă indusă, luptînd pentru viaţa sa.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
11

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
53

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...

Un polițist din Botoșani a cheltuit banii furați de la un bătrân, pe care tâlharii îi restituiseră!

astăzi, 15:34
334

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat definitiv pe Ionuț-Cezar S., agent de poliție judiciară la Secția de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani, la doi ani de închisoare cu suspendarea execut...